Veckans invägning

Ja, så var det det där med helg och mat. Jag har extremt svårt att hantera den kombinationen. Speciellt när det är en högtid. Men jag tänkte att det är bara midsommar en gång om året osv. Först hade jag en plan på att ”släppa allt” under midsommarafton bara för att sedan vara strikt under resten av helgen. Men icke. Jag gick loss totalt och unnade mig i dagarna tre. Det visade sig såklart på vågen där det stod +1,2 kg idag. Väldigt väntat men ack så tråkigt. Nu har jag iaf en träningsplan tillsammans med min PT som ska hjälpa mig att bli mitt starkaste jag. Det gäller bara att jag kommer igång. Just nu är det lite mycket som händer på en gång i livet och då är det alltid träningen som stryks ur min to-do-lista. Hur går det för er andra?

För er som vill läsa om tidigare invägningar kan ni göra det här:
– Första veckan
– Andra veckan
– Tredje veckan
– Fjärde veckan
– Femte veckan
– Sjätte veckan
– Sjunde veckan
– Åttonde veckan 
– Nionde veckan
– Tionde veckan
– Elfte veckan
– Tolfte veckan
– Trettonde veckan
– Fjortonde veckan
– Femtonde veckan
– Sextonde veckan
– Sjuttonde veckan
– Artonde veckan
– Nittonde veckan
– Tjugonde veckan
– Tjugoförsta veckan
– Tjugoandra veckan
– Tjugotredje veckan
– Tjugofjärde veckan
– Tjugofemte veckan
– Tjugosjätte veckan
– Tjugosjunde veckan
– Tjugoåttonde veckan
– Tjugonionde veckan
– Trettionde veckan
– Trettioförsta veckan
– Trettioandra veckan
– Trettiotredje veckan
– Trettiofjärde veckan
– Trettiofemte veckan
– Trettiosjätte veckan
– Trettiosjunde veckan
– Trettioåttonde veckan

veckans_invagning_vv

 1. Anna skriver:

  Åh när du börjar träna, ta lite mått varje vecka, inte för att visa oss men som kan peppa dig när du bygger muskler och ökar i muskelvikt (men tappar i annat)<3

 2. Hehe, jag har också ätit alldeles för mycket under helgen. Inte bra! Idag har jag kört mitt första ”riktiga” träningspass på drygt 6 månader! Whop whop! Har ju blivit en jädra massa operationer sedan november så allt sånt har bara avlöst vartannat och jag har inte fått träna mer än promenader för doktorn. Ska bli i tressant att se hur det går och hur kroppen svarar. Lär ha en sjuk träningsvärk i ben och rumpa! 😉 Det är ju måndag idag så nu lägger vi midsommar bakom oss och blickar framåt mot bra kost och träning! 😉 kram

 3. Malin skriver:

  Alltså är de bara matintag du ändrar på, ingen träning? Menar inte promenader utan ordentliga pass? Lägger du till det ska du se att de händer massvis. De kvällar min man tar nattningen så tar jag en löprunda eller 30 min pass på gymmet. Hemma när barnet sover och kan njuta av kvällen.

 4. Emma skriver:

  Du kommer att klara det, kommer vara fantastiskt när du är kommit till målvikten. !, Det är svårt med högtider och semester, Man får nog inse att man inte kan unna sig just för det, förstår dock att det är svårt.

  en du får nog inse att du inte kan unna dig bara för det är högtid eller semester. Det

 5. Li skriver:

  Under sommaren bantar man inte. Det är öl och kolhydratsfest dagarna i ända. Det är sen gammalt! Heja oss i höst! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..