Skriva så fingrarna går av

Nu har jag swishat ner på mammas cykel för alla backar som är för att komma till vårt eget kontor. Nu har jag exakt två timmar på mig att få ihop två artiklar till LOPPI magasin. Klockan 11 ska jag cykla hem igen och äta lunch med Angelica och Johanna. Sen ska jag tillbaka till kontoret sen hem för att äta middag, och sen tillbaka och jobba kväll med Angelica. Vi är i slutskedet av att producera allt material till magasinet från vårt håll. Sen ska det formges av vår grymma layoutare Carolina. Vi hade möte med henne igår morse och fick se några sidor. Det ser såååå bra ut! Det ska bli kul att visa er sen när allt är klart!

image
Gårdagens kontor! Idag sitter jag ensam på kära gamla kontan!

  1. Omg. Jag läste första meningen 10 ggr och förstod verkligen inte hur du kunde swisha på en cykel. Jag tänkte bara på ”swisha” som i att swisha pengar. Herregud 😉

  2. Omg. Jag läste första meningen 10 ggr och förstod verkligen inte hur du kunde swisha på en cykel. Jag tänkte bara på ”swisha” som i att swisha pengar. Herregud

  3. de här är ju eran grej, MEN måste ändå pausa podden å lägga mig i lite i ‘hej-bråket’. Jag blir så irriterad när jag hör ibbes argument, jag förstår inte heller, säg hej bara. Han tar ju upp att du ska ha lite förståelse just för att de e som de e, bebisåren osv. Nej de är han som släppa den bakomliggande aggen å hejja även fast han bökar upp cykeln samtidigt! Okej nu har jag lagt i mig färdigt, gillar både dig å ibbe (Den lilla bild jag har av er) Puss

    1. Hahah ja, jag håller med om att han bara skulle sagt ett snabbt hej! Kram Angelica

    1. Helt enig! Hur svårt kan det vara att klämma ur sig ett hej liksom 🙂 Tycker inte man ska behöva ha förståelse för ignorans. Kram!

  4. Lisa skriver:

    Ha en bra dag! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..