Vilken respons från er!

Jag har aldrig varit med om liknande. Det fullkomligt rasar in mail i inkorgen, instagram fylls med kommentarer och jag har fått sms och meddelanden på fb från nära och kära som vill säga att de verkligen bryr sig om oss. Jag är faktiskt helt överväldigad av den otroliga responsen vi har fått efter att vi släppte veckans avsnitt av Tvillingpodden. Det var jag som klippte avsnittet och jag sa till Angelica efteråt att jag inte upplevde det lika ”naket” och ärligt som när vi spelade in det, men jag hade tydligen fel. Jag har fått kommentarer av flera av er som tack vare att vi varit öppna med det här också har bestämt er för att ta hjälp. Det är SÅ skönt att veta att VI inte är ensamma i det här. För mig är det minst lika skönt att veta det som det är för er att vi tar upp det. Jag vill inget hellre än att vi ska hålla sams och att allt ska vara fantastiskt hela tiden, men så ser inte verkligheten ut just nu. Det är tufft att ha barn, oavsett hur mycket eller lite de sover på nätterna. Vi är verkligen välsignade med att Elsa sover hela nätterna, men att ge en annan liten person 100% uppmärksamhet hela tiden tar på krafterna. Och då blir det förhållandet som får lida för tröttheten, tyvärr. Jag vill bara säga TACK till alla er som har hört av er. Det betyder otroligt mycket för mig ska ni veta. Tack, tack, tack! Att vi dessutom har nedladdningsrekord med över 8500 nedladdningar på EN DAG visar ju att behovet att prata om det här är enormt.

På lunchen tog jag en liten paus i jobbandet och åkte hem till Angelica. Johanna hade med sig Mira och Alice har sommarlov nu så det var full rulle där hemma. Jag passade på att låta Ibbe vila lite och hämtade dit Elsa som fick leka av sig. Även om det inte var mer än 30 minuter så tror jag att Ibbe uppskattade att få vara lite ensam om så bara för en liten stund. Återigen är det det där med att ge en annan människa 100% fokus. Att släppa det i 30 minuter kan göra hela skillnaden för resten av dagen, i alla fall för mig. Jag har ju hängt med Angelica under hela min mammaledighet så vi har nästan alltid varit två vuxna på två eller tre barn. Det är skillnad tycker jag och jag kan slappna av på ett annat sätt då.

playdate
elsa_mira

 1. Ja små micro pauser är nog bra för alla. Även barnen. Men de sliter på en när ens barn är super lessen för att man går hemifrån! Blir inte lika roligt med pauser då!
  Sen uppskatta jag veckans podd avsnitt! Känns bra att veta att man inte är själv och ibland behöver man tänka efter hur man själv beter sig och inte bara se felen hos sin partner!

  Heja er! Hade jag bott närmre hade jag bestämt att ni skulle bli mina bästa vänner Ni verkar vara så himla mysiga och goa!

 2. Vilket avsnitt!! TACK för att du och ni bjuder så mycket på er själva! Ni är helt underbara!!! <3 Kram

 3. L skriver:

  Så skönt att höra er prata så öppet om problem som alla par (de flesta åtminstone) möter nån gång i förhållandet. Det är ju ofta en fasad många målar upp i sociala medier om att livet är så perfekt, men som du skriver så är det nog ett stort behov för många att läsa och höra om livssituationer som de kan känna igen sig i. Jag fick mig en tankeställare när det gäller min relation, och ska försöka anstränga mig för att se min sambos behov mer. Önskar er lycka till, jag har tro på er! Kram

 4. Malin skriver:

  Pepp, pepp, pepp! Du/ni fixar det här! Började lyssna imorse på t-banan på väg till jobbet. Var tvungen att stänga av för att inte börja böla. När jag kom till jobbet o skulle återberätta för kollega, gick det inte att hålla tillbaka tårarna. Ska lyssna klart ikväll. Oavsett så önskar jag lillfamiljen miljoner kramar. Tack för att ni bjuder på er själva

 5. Inget förhållande är på topp jämt. ALLA har berg och dalar och jag är helt övertygad om att även det förhållande som utåt sett ser ”perfekt” ut har sina sprickor i fasaden.
  Jag är imponerad av er och ditt mod att så öppet berätta, ni hjälper garanterat många som kanske inte har vågat ta steget och söka hjälp. Störst av allt är kärleken ❤️ Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..