Pappapodden med Nisse och Manne

Vilken härlig dag vi har haft! Jag var faktiskt lite nervös innan vi skulle spela in podden tillsammans med Nisse och Manne. Jag vet inte varför egentligen, jag har ju träffat båda förut, men nu förstår jag lite mer hur våra gäster känner sig. Det är lite nervöst att bli intervjuad, speciellt när man inte har en aning om vilka frågor som ska komma. Det var hur som helst hur kul som helst att spela in och jag vill göra det igen! Nisse och Manne är verkligen två härliga män som var riktigt roliga att hänga med. Det blir alltså ett bonusavsnitt av Tvillingpodden som kommer ut på onsdag där 30 minuter av inspelningen är i vår podd och resterande 30 i Pappapodden. Så roligt upplägg tycker jag.

pappapodden_tvillingpodden
Efter inspelningen mötte vi upp bästa stylisten Annika Norman och åt lunch tillsammans med henne. Vi försökte klämma in en uppfräschning av naglarna också men det fanns inga tider på hela dagen så jag får leva med lite utväxt. Igår fick jag ett sms från Lindex att det var 30%(!) rabatt på ett helt köp idag så jag, Annika och Angelica shoppade loss! Jag önskar att jag hade lite mer fokus på kläder till mig själv, men det blev tre par trosor, resten av påsen var fylld av kläder till Elsa. Det är sååå mkt roligare att shoppa till henne än till mig själv. Jag skulle dock verkligen behöva en helt ny garderob. Annika är ju stylist, egentligen borde jag anlita henne och få hjälp att bygga upp en snygg och stilren basgarderob. Jag har aldrig varit mycket för det där med kläder och ser liksom inte vad som är snyggt ihop.
elsas_klader
Elsa var superglad för alla nya kläder. Fast roligast var egentligen lapparna! Jag har bett Ibbe köpa nya kläder till henne under pappaledigheten men han har ingen aning om vad han ska välja. Kanske skulle vi passa på att göra lite fler inköp i helgen tillsammans. Jag har bokat hotell till oss nu och Ibbe har bokat bord på en restaurang. Annika tipsade om Secretescapes och jag hittade ett rum som var megabilligt så det bokades direkt! Fynd! Nu sitter jag och Angelica på kontoret och jobbar kväll. Hoppas att ni har haft en fin dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..