Hon lägger ihop två ord

Elsa har börjat säga ”hej då”! Bara hej har hon sagt väldigt länge men just hej då kom för bara någon vecka sen. Samtidigt som hon säger hej då gör hon oftast en slängpuss. Så himla gulligt! När Alice började säga hej då berättade Angelica det för sin Bvc-sköterska att hon kunde lägga ihop två ord, men då sa sköterskan att det bara räknas som ett ord. Jag tycker att det är två ord helt klart! Elsa härmar det mesta vi säger. Idag sa hon ”vatten” vid frukosten.

 

Fler ord Elsa säger: 

Katt

Tack

Lampa

Kolla

Titta

Där

Mamma

Pappa

Näsa

Lax

Vovv

Nej nej

Ja ja ja

Söt

Bada

Gugga (gunga)

Acko

Regnstall

Elsa är redo för regniga dagar i sandlådan!

  1. Jenny skriver:

    Jag tror hej då räknas som ett ord eftersom orden sägs tillsamman och har en betydelse och inte två ord som barnet satt ihop själv. Men oavsett så är ju alla nya ord som ens barn säger små mirakel. Min dotter är 2,5 och pratar för fullt men varje nytt ord är lika fantastiskt att höra!

  2. Helena skriver:

    Har Elsa börjat gå eller krypa än? 🙂

    1. Inte gå, men hon kryper för fullt och reser sig upp mot saker. 🙂 Kram J

  3. Wow va duktig hon är!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..