Alice 2 år

Idag för exakt två år sedan föddes Alice. Den dagen kommer jag att minnas för resten av mitt liv. Jag och Ibbe var på båtsemester ute på Möja och Angelica ringde mig mitt i natten och sa att Alice hade kommit. Jag hörde hennes små pip i bakgrunden och sen hade jag sååå svårt att somna om. På morgonen hoppade jag på första bästa båt till Waxholm där mamma plockade upp mig, sen åkte vi tillsammans till Danderyds sjukhus. När jag såg Alice för första gången fick jag först en chock över hur liten hon var. Sedan tog det säkert 10 minuter innan jag hann förstå att hon faktiskt har kommit och att jag är hennes moster. För mig kunde hon lika gärna varit mitt barn, så starkt kändes vårt första möte.

Alice betyder allt för mig. Kärleken som jag känner för henne är större än något jag någonsin känt. Även om jag har fått ett eget barn och jag såklart älskar henne mest av allt i hela universum så har jag och Alice ett alldeles speciellt band. Jag är världens stoltaste moster till henne och jag blir helt varm i hjärtat när hon säger mitt namn eller ropar på moster. Jag är otroligt lyckligt lottad som får vara hennes moster och att jag ska få följa henne genom livet. Jag hoppas att hon kommer komma till mig när något känns jobbigt eller när hon bara behöver prata och allt och ingenting. Stort grattis till världens bästa Alice på 2-årsdagen! Idag ska vi fira dig stort! <3

alice
alice2
alingobingo
alice_
alice_2
aliano
Älskade Allingobingo! 

  1. Åhhh så fint du skriver <3 Alice kan vara lycklig som har en moster som dig!

  2. Sofi skriver:

    Grattis fina Alice!! 🙂 så fint skrivet Jessica!! Jag har bara en konstig undran, jag som utestående tycker ju såklart att du och angelica är lika varandra (särskilt vissa gånger) så min fråga är – har Alice någon gång tagit fel på dig och Angelica? Haha dum fråga kanske men…:) Kram

    1. Hej Sofi! Inte alls konstigt. Det har hänt flera gånger att Alice har tagit fel faktiskt. Jag blir lika glad varje gång, haha! Så gulligt när hon kommer fram och säger mamma. Efter ett tag ser hon att det är jag. 😀 Kram J

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..