Mens och gräddtopp på livet

Nu finns ett nytt avsnitt ute av Tvillingpodden. Den här veckan pratar jag och Angelica bland annat om mens (med tanke på mitt inlägg som fick väldigt mycket respons från er), hur vi tänker att vi ska utveckla ett pisseskydd för alla som lyssnar på Tvillingpodden. Sedan läser jag upp ett mail som jag har fått från en lyssnare. I första raden på mailet skriver hon att vi har ”lagt en gräddtopp på hennes liv.” Hur fint var inte det? Ni hittar avsnittet och alla andra avsnitt på Tvillingpodden.se och i appen podcaster.

Nu är jag och Angelica redo för en heldag på kontoret med undantag för träning på lunchen. Idag ska vi köra styrka i 30 minuter. Imorgon blir det en springtur igen på morgonkvisten tror jag, eller backintervaller. Ikväll ska vi på bio med Frida och se Tarzan. Drömdag och drömkväll med andra ord. Hörrni, vad skönt det är när jag inte har PMS. Jag ser på livet på ett helt annat sätt faktiskt. Nu känns det ljust, härligt och fridfullt och med alla möjligheter i världen. Under PMS är det ju raka motsatsen. Vi hörs lite senare, resultatet av veckans invägning kommer upp efter lunch….!

tvillingpodden_85

 1. Emma skriver:

  Haha jag hade inte kommit till den delen när ni började prata om menskopp när jag skrev förra kommentaren
  Men jag tycker fortfarande det är värt ett försök. Och att Angelica borde ge det en till chans, det tar några gånger innan man får i tekniken och det ÄR hemskt när man försöker dra ut den utan att ha fått bort vakuumet (också varit där..)
  Nu var det ju Angelica som testat kopp och inte du men orkar inte kommentera i hennes blogg också. Hon får fan se till att läsa ditt kommentarsfält!!
  Tack för alla underhållning ni bjuder på! Puss

 2. Emma skriver:

  Lyssnar på avsnittet nu och hör att ni blivit storblödare med kopparspiral. Alltså SNÄLLA testa menskopp innan ni tar ut spiralen!
  Mitt liv blev så mkt lättare med menskopp. Glömmer i princip bort att jag har mens. Var själv skeptisk innan men är frälst nu! Så snälla testa menskopp och se om ni tycker att den extra blödningen kan vara värt med ett hirmonfritt preventivmedel.

 3. Tanja skriver:

  PMS, du kan ju snacka lite med Bella. Hon hade ju problem med det och fick tabletter utskrivna att använda den perioden. PMS suger, men än så härligt och ljust man ser på livet efteråt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..