Veckans invägning

I veckan som har gått har jag kämpat på för att få in mer träning och motion i vardagen. Jag har lyckats riktigt bra faktiskt. Idag på lunchen var jag och Angelica iväg till gymmet och körde kondition och styrka så nu är jag helt mör i armarna. Jag fick en kommentar som i all välmening menade på att träningen inte gör så att det visar så mycket minus på vågen. Och det vet jag om och tog alltså inte illa vid mig av den kommentaren. 🙂 Jag har ju knappt tränat någonting alls under de här månaderna och har ändå gått ner så mycket som jag har gjort. Jag vet att det är kosten som är det absolut viktigaste när det kommer till att gå ner i vikt. Jag tränar inte för att gå ner snabbare, utan för att träningen gör mig starkare och mer motiverad till att göra smarta val när det kommer till maten. Dessutom håller träningen mig friskare och gladare så jag ser enbart fördelar med det.

Nu till resultatet av den här veckans invägning. Idag visade vågen –1,4 kg. Det är lika mycket som en mindre nyfödd griskulting väger. Jag är otroligt pepp på att komma över –20 gränsen igen och sen bara fortsätta på den banan. Nu har jag totalt gått ner 19,5 kilo. Jag ska gå ner ytterligare 11,6 kilo och siktar på att ha gjort det innan september blir oktober. För att göra det behöver jag i snitt tappa cirka 1 kilo i veckan. Det är mycket, det vet jag. Men jag ska banne mig klara det! Och ja, målet med hela det här året som jag gav mig själv var att hitta en bättre och sundare livsstil och det är jag ju på riktigt god väg mot, och att dessutom nå viktmålet hade varit optimalt.

För er som vill läsa om tidigare invägningar kan ni göra det här:
– Första veckan
– Andra veckan
– Tredje veckan
– Fjärde veckan
– Femte veckan
– Sjätte veckan
– Sjunde veckan
– Åttonde veckan 
– Nionde veckan
– Tionde veckan
– Elfte veckan
– Tolfte veckan
– Trettonde veckan
– Fjortonde veckan
– Femtonde veckan
– Sextonde veckan
– Sjuttonde veckan
– Artonde veckan
– Nittonde veckan
– Tjugonde veckan
– Tjugoförsta veckan
– Tjugoandra veckan
– Tjugotredje veckan
– Tjugofjärde veckan
– Tjugofemte veckan
– Tjugosjätte veckan
– Tjugosjunde veckan
– Tjugoåttonde veckan
– Tjugonionde veckan
– Trettionde veckan
– Trettioförsta veckan
– Trettioandra veckan
– Trettiotredje veckan
– Trettiofjärde veckan
– Trettiofemte veckan
– Trettiosjätte veckan
– Trettiosjunde veckan
– Trettioåttonde veckan
– Trettionionde veckan
– Fyrtionde veckan
 Fyrtioförsta veckan

vv_
Nu kör vi!

 1. Hej Jessica! Bra kämpat hittills! Du är superfin! Jag tror att din plan är fullt möjlig, att gå ner 1kg i veckan. Jag gjorde det mha Viktväktarna nu efter graviditeten, Fick barn i april förra året och började min viktresa nu i januari. 22kg på 22 veckor och har då nått min målvikt på 66kg, vardagsträning 3ggr/veckan.
  Min tanke så här i efterhand är att jag nog gick ner mina kilon alldeles för snabbt. Träningen har inte hängt med och det betyder alltså att jag har en del löst fett på kroppen, speciellt rumpa. Jag känner mig hur nöjd som helst, men skulle önskat att jag tränat annorlunda eller förlängt min viktnedgång. Lycka till med din! Kram Madeleine

 2. Emma skriver:

  Hej Jessica! Har nyligen börjat följa din blogg då min kära vän gör det och jag blev lika fast som henne. Jag tycker du är grym och jättefin! Tycker inte du behöver gå ner ett enda kilo till. Sen vet jag förstås att du är den enda som vet bäst hur du mår i din kropp och när du mår som bäst. Själv försöker jag inte stirra mig blind på vågen utan tänker mer på träning och kost och hur kläder sitter nu när jag försöker bli av med graviditetskilona. Lycka till med allt!! Stor kram från Emma

 3. Emma skriver:

  Hej Jessica! Har nyligen börjat följa din blogg då min kära vän gör det och jag blev lika fast som henne. Jag tycker du är grym och jättefin! Tycker inte du behöver gå ner ett enda kilo till. Sen vet jag förstås att du är den enda som vet bäst hur du mår i din kropp och när du mår som bäst. Själv försöker jag inte stirra mig blind på vågen utan tänker mer på träning och kost och hur kläder sitter nu när jag försöker bli av med graviditetskilona. Stor kram från Emma

 4. Janet skriver:

  Muskler gör att du bränner fett, hela dygnet om! Fab! Så kötta på bara. Kombon med kondis och styrka gör susen ska du veta! Att muskler väger mer än fett är så töntig sanning. För vem går upp motsvarade volym muskler som en försvunnen fet mage liksom. Heja dig nu!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..