Att fånga det där ljuset

Igår efter bion (Tarzan, som för övrigt inte var den bästa filmen jag sett. Ja, Alexander var härlig att titta på men storyn var sådär tycker jag) var det världens dimma över åkrarna när vi körde hem. Jag tvingade då Angelica att åka till just en åker så att vi kunde fota varandra. Vi missade precis den glödande solnedgången men lyckades fånga dimman som var helt magisk.

jessica_dimma_2
jessica_dimma
jessica_dimma_3
Imorse körde vi backintervaller tidigt så in i norden. Idag blev det 8 varv och det känns i kroppen nu. Vi tog en promenad till kontoret och nu rycker det i mina muskler i benen och rumpan! Varför gör det det? Rycker alltså. På väg till jobbet fick jag och Angelica världens kanske bästa idé till en bok. Det är så kreativt att jobba på det här sättet som vi gör. Hjärnan får tid att snappa upp roliga idéer mitt i allt skapande av annat vi gör hela dagarna.

 1. Sandra skriver:

  Så himla fina bilder! Tycker du är en så otroligt vacker människa 🙂 Kram!

 2. Emmsan skriver:

  Muslkerna rycker för att dom drar ihop sig när de blir tränade. Därför kan det var skönt att stretcha, sträcka ut musklerna igen. Dels för att det ryckiga försvinner och dels för att träningsvärk brukar bli mycket lindrigare!

 3. Frida skriver:

  Du är så galet vacker <3 tack för igår!

 4. Jenni skriver:

  Hej!
  Kan du inte skriva lite om Elsas matrutiner? Hade varit intressant då jag har en liten loppe på knappt en månad äldre än Elsa 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..