Stel som en pinne

Att springa och backintervallsträna som jag och Angelica gör nu gör så att min kropp blir stel som en pinne. Jag stretchar lite som hastigast efteråt och vet att jag borde göra det mer, för dagen efter ett träningspass kan jag knappt gå ordentligt om jag har suttit ner en längre stund. Då är det perfekt att stretcha ut kroppen riktigt ordentligt med ett yogapass på morgonkvisten. Jag är så ovig och stel att hundens position gör ont i varenda liten del i min kropp. Men skam den som ger sig! Nu ska jag bli stark och mjuk, fast samtidigt hård. Ni fattar!

Idag har jag och Angelica en heldag på kontoret. Jag börjar verkligen längta efter semester nu. Idag är det strålande sol här och det är ett perfekt åka-båt-och-bada-hela-dagen-väder. Samma dag som jag checkar ut för semester ska jag, Ibbe och Elsa åka ut med båten en hel vecka, som jag längtar efter det! Jag håller tummarna för att augusti levererar vädermässigt så att jag kan få lite fräknar på nosen.

batliv
L som i längtar!

LOADING..