Här ska vi säga ja till varandra

Häromdagen var jag, Ibbe, Elsa och Angelica iväg till platsen där jag och Ibbe ska gifta oss om exakt 394 dagar. Vi hade ett inbokat möte med kvinnan som driver stället som vi ska hyra och Angelica var snäll och följde med och passade Elsa så att vi kunde prata ostört. Vi har sedan innan preliminärbokat det här stället, men nu ville vi sätta oss ner och prata igenom offerten för att sedan boka på riktigt. Nu är det gjort! Den 19 augusti 2017 blir vi man och hustru. Här är platsen där vi ska säga ja till varandra. Vi kommer att ha vigseln utomhus, precis vid havet.

ibohm_lagergren_2
Även om vi är på en rätt tjafsig plats i vårt förhållande där vi behöver hitta nya sätt att kommunicera med varandra så tycker jag att det är härligt att planera vårt bröllop. Jag vet att Ibbe har tyckt eller fortfarande tycker att det inte riktigt går ihop, även om han är 100% säker på att han vill att vi ska gifta oss. Jag förstår honom och kräver inte att han dyker in i planeringen i just detta skede. Jag vet att vi kommer att komma starkare ut på ”andra sidan” och så dåligt har vi det inte. Det är vi båda överens om. Vi älskar varandra och vi vill vara med varandra. Det räcker väldigt långt tror jag, även om det är lite bråkigt just nu. Jag hoppas och tror att det går över helt enkelt. Här är en sneakpeak på en del av lokalen. Det är en lada, men den är inte tillräckligt stor för att ha middagen där, så vi kommer att ha ett stort partytält på gården utanför där middagen är, sen kör vi dans, bar och liveband inne i ladan. Jag längtar!
ibohm_lagergren

  1. Vi var på en bråkig plats typ hela vägen fram till altaret. Mest för att stress biter ganska dåligt på oss (bör tilläggas att vi hade ett badrum som renoverades under tiden samt en bebis på åtta månader). Nu när vi fattat hur känsliga vi är för stress så försöker vi påminna varandra om när det är stora påfrestningar på gång och skära ner på projekt. Och så tränar vi på att kommunicera, på att förstå att vi talar samma men olika språk. Något av det finaste en vän sa till mig en gång var att ”det tar tid att slipa ner varandras vassa kanter, det tar tid innan allting passar” – det gör mig ganska lugn när vi råkar i svåra situationer. Kram!

  2. Maria skriver:

    På denna fantastiska plats (eller ja, inte vid vattnet, men ”där i kring” för att inte avslöja valet av ert ställe) gifte vi oss för 2 mån sen! Underbar festplats! Älskade både tältet & ladan

    Ni kommer få ett fantastiskt bröllop där☺️

  3. Oj vad fint det ser ut! Man ska väl ha ”bråkiga” perioder tänker jag. Så länge kärleken finns där så har väl inte det alls att göra med om man håller ihop eller ej. Vad mysigt att planera bröllop 🙂 <3

  4. Malin skriver:

    Åh vad underbart att planera bröllop! Jag och min kille ska också gifta oss nästa år, och vi löste det också så att vi kör partytält till middagen och fest inne 🙂 tror det blir en toppenbra lösning!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..