Nytt personbästa idag!

Imorse ringde klockan 05:50 som vanligt när jag och Angelica ska träna. Idag åkte vi till Domarudden och skulle springa ett varv i motionsspåret som är 2,5 kilometer. Jag har min runkeeper-app inställd på miles av någon konstig anledning så när vi hade sprungit ett varv och den sa att vi knappt sprungit 1,8 kilometer sprang vi ett varv till. Två varv ÄR fem kilometer och jag har alltså trott att jag har sprungit extremt långsamt vilket inte stämmer. Skön känsla ändå! Första 15 minuterna var riktigt tunga och jag tänkte det här klarar jag aldrig”, men jag gjorde det! Efter ett tag kom en helt annan känsla av att jag skulle kunna springa hur långt som helst. Idag slog jag personbästa genom att springa fem kilometer. Det har jag gjort förut, men det var flera år sen sist.

Det var grodfest i spåret så både jag och Angelica var tvungna att hoppa över alla små hoppande minigrodor för att inte göra slarvsylta av de små liven. Vid sista backen sprang vi även på en kopparorm. Rena rama safarit! Efter springturen tog vi ett bad i sjön som ligger i anslutning till motionsspåret. Det var en helt perfekt start på dagen! Dock fick jag rapporter från en vän att det är algblomning där just nu och att kommunen inte rekommenderar att man badar där. Spännande!

spring_3
spring_2
spring_1
domarudden

  1. Bra jobbat! Älskar när man känner att man kan springa hur långt som helst. Längtar så efter att få börja springa igen.

  2. Sandra skriver:

    Haha tack för infon! Min är också inställd på Miles fattar jag nu! Har aldrig fattat varför det bara står 1,7 när jag springer 2,5 km men hur ändrar man till km istället för Miles?!

  3. Vad duktig du är!
    Precis så känner jag också när jag springer. Först är det fruktansvärt och sen känns det som att man kan hålla på hur långt som helst. Så skönt när man kommer in i ett flow!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..