Mot landet!

Nu är vi inpackade i bilen. Jag, Elsa, Ibbe, Angelica, Alice och Philip. Badkläder och sängkläder är packade för en helg på landet! Vi ska åka till mamma och Micke som bor åt Enköpingshållet. Det ska bli så mysigt och vi har hört att Micke har en fyrhjuling. Jag har aldrig åkt det så det ska bli så kul att prova! Nästa helg är tanken att vi ska åka till Torekov, fast då byta ut Ibbe mot Stefan. Ibbe ska ut med båten med en kompis och vi ska till pappas landställe. På väg hem från Torekov ska lillasyster Caroline få plats också. Tre barn och fyra vuxna på resa genom halva Sverige. Det ska bli spännande!

image
image
image

  1. Passa på å kör fyrhjuling för fasen!! Det är superkul! Härligt att åka många i bilen, ger mig minnen från min barndom då vi är sex st i familjen 🙂

  2. Tre barn och fyra vuxna låter det som till och med på hemresan. Imponerande!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..