Veckans invägning

Måndag och invägning! Jag är så nöjd med veckan som gått rent träningsmässigt. Jag fick in hela 6 träningspass. Igår kväll var jag ute i min ensamhet och körde det sjätte passet som var backintervaller. Imorse ringde klockan 05:45 i vanlig ordning och det var bara att släpa sig ut för nya backintervaller återigen ensam. Angelica brukar ju följa med men har ont i halsen så hon fick snällt stanna hemma idag. Jag tycker att det är en riktigt härlig känsla när man redan på måndagen får in veckans första pass. Mina pass är ju inga monsterpass utan fullkomligt överkomliga och det är nog därför jag orkar ta mig ut nästan varje dag. Angelica är dock orolig att det ska hända mig något i spåret när jag springer ensam och om hon fick bestämma skulle jag träna på min baksida istället. Jag är absolut rädd för att springa ensam och jag har inte hörlurar på mig utan springer med en sån där iPhone-hållare på armen och har musiken på så att alla skogens djur kan höra. Det är fan helt sjukt att man ska behöva vara rädd.

Så till resultatet av veckans invägning. Idag visade vågen –0,8kg och jag har nu äntligen passerat -20 igen. Nu har jag totalt gått ner –20,3 kilo och det är 10,8kg kvar till mål. Det ska bli så skönt när målsiffran att gå ner inte längre är tvåsiffrig. Nu är det bara neråt som gäller och jag behöver vara extremt fokuserad för att nå mitt mål. And I will! Hur går det för er andra som kämpar? Tycker ni också att det är svårare att gå ner i vikt under sommaren? Det händer ju så mycket kul hela tiden som iaf jag förknippar med mat.

För er som vill läsa om tidigare invägningar kan ni göra det här:
– Första veckan
– Andra veckan
– Tredje veckan
– Fjärde veckan
– Femte veckan
– Sjätte veckan
– Sjunde veckan
– Åttonde veckan 
– Nionde veckan
– Tionde veckan
– Elfte veckan
– Tolfte veckan
– Trettonde veckan
– Fjortonde veckan
– Femtonde veckan
– Sextonde veckan
– Sjuttonde veckan
– Artonde veckan
– Nittonde veckan
– Tjugonde veckan
– Tjugoförsta veckan
– Tjugoandra veckan
– Tjugotredje veckan
– Tjugofjärde veckan
– Tjugofemte veckan
– Tjugosjätte veckan
– Tjugosjunde veckan
– Tjugoåttonde veckan
– Tjugonionde veckan
– Trettionde veckan
– Trettioförsta veckan
– Trettioandra veckan
– Trettiotredje veckan
– Trettiofjärde veckan
– Trettiofemte veckan
– Trettiosjätte veckan
– Trettiosjunde veckan
– Trettioåttonde veckan
– Trettionionde veckan
– Fyrtionde veckan
 Fyrtioförsta veckan
 Fyrtioandra veckan

vv_invagning

I
dag fick hela familjen vara med på invägningsbilden! Och nej, det är inte Ibbes penis som hänger helt löst utan det är Elsas ben och fot..:!

 1. Jossan skriver:

  Jag skrev in mig på VV idag! Har som mål att gå ner 15 kg och hoppas att du fortsätter uppdatera hur det går för dig varje vecka så att jag kan peppas…:)

 2. Hej Jessica! Du är så jävla duktig rent ut sagt! Jag behöver skriva av mig lite och har en känsla av att du kanske förstår mina känslor. I början på våren kraschade jag totalt, jag gick in i en depression och kunde knappt gå utanför dörren och blev sjukskriven från jobbet i tre månader. Det var nära en inläggning på psyk. I och med att allting kraschade så kraschade även maten och motionen, jag har inte vägt mig men vet att jag gått upp i vikt. Jag ska väl säga att jag lider av bullimi och hetsätning också vilket inte gjort saken bättre. Men nu när jag börjar komma på banan igen och börjat jobba 50% så kommer alla jävla kommentarer, inom loppet av en vecka har jag hört 6 gånger minst att jag har lagt på mig lite och blivit mullig, folk kommer fram och pekar på min mage ”är det en bulle i ugnen??Hehe”. Då står man där som ett fån och skrattar med och säger ”nej tyvärr hehe”. Men inombords kraschar jag, har folk inget vett i skallen? Tror dom inte att jag lever i min kropp och ser den själv? Jag kommer hem ifrån jobbet och säger ”idag var det bara två som sa att jag gått upp i vikt”. Hur fan ska jag tackla det här och inte rasa igen? Det gör så jävla ont. Så inåt helvetes jävla ont bara.
  Behövde skriva av mig lite, förlåt om det blev osammanhängande. Du är bäst och jag älskar tvillingpodden! Kram

 3. Lena skriver:

  Heja dig, vad du är bra! 🙂 Men får inte ihop siffrorna.. Skulle inte du gå ner sammanlagt 30 kg? Isf borde du bara ha 9,7 kg kvar? :)Oavsett är det inspirerande att följa din resa!

 4. Karin skriver:

  Alltså du är grym och det där grejar du utan problem 🙂

 5. Emma skriver:

  Så himla fin bild på Er! Du passar bra i ljusare nyanser på kläder Jessica, så fortsätt så!!! Och bra jobbat med mat, kost & viktnedgång! Bra att du är så målmedveten som du är….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..