Vi slår nya rekord

Varje vecka som passerar slår vi nya nedladdningsrekord med Tvillingpodden. Jag är så himla glad att ni är så många som lyssnar varje vecka. Angelica skickade en rapport igår om att vi har 84 000 nedladdningar i juli och då är det ändå en hel vecka kvar av den här månaden. Det är alltså nästan 100 000 som lyssnar på våra stämmor varje vecka. Svindlande tanke om man tänker att man skulle stå och prata för så många människor live.

I veckans avsnitt av Tvillingpodden pratar vi bland annat om mitt nya intresse för träning och hur Angelica blev lämnad av en kille mitt i semestern när han var otrogen med sitt ex. Ni hittar det nya avsnittet och alla andra avsnitt på Tvillingpodden.se och i appen podcaster. Ni får väldigt gärna dela en bild på instagram när ni lyssnar och använda #tvillingpodden. Det är så roligt att se vilka ni är som lyssnar! Ni får såklart gärna följa mig på instagram, jessicalagergren heter jag där.

tvillingpodden_86

LOADING..