Att göra smarta val – varje dag

Nu när jag har kommit så långt i min viktminskning så är det lättare och lättare för mig att göra ”smarta val” varje dag. Dock är det svårare nu på sommaren tycker jag eftersom att vi hittar på väldigt mycket saker som är förknippade med mat. Om jag hade levt på som jag gjorde innan jag startade den här resan hade jag lätt fått i mig en miljon kalorier om dagen just nu. Det är hotellfrukostar hit och restaurangbesök dit och ibland är det inte så roligt att välja smart.

frukost
Igår åt vi hotellfrukost och idag likaså. Igår åt jag så mycket frukost att jag inte kunde äta någon annan lunch än två bananer eftersom att kvällen bjöd på ett restaurangbesök med riktigt onyttig mat. Idag vill jag inte ha det så utan ha mer balans under dagen. Så till frukost blev det ungefär som jag äter hemma, havregrynsgröt. Det är tråkigt att inte kunna frossa i pannkakor med nutella, men med mitt mål i sikte så är valet ändå ganska enkelt. Hur gör ni andra som kämpar med vikten under sommaren? Tar ni en paus och ”unnar er” eller kör ni på som vanligt?
jessica_

 1. Jag tar aldrig medvetna pauser men denna sommar har det blivit att jag ätit och kommit på efteråt att fy vad dumt gjort! Tycker det är jätte svårt nu under sommaren!
  Har inte alls gjort många smarta val! Suck!

 2. Sandra skriver:

  Kan inte du skriva hur en typisk dag för dig ser ut måltids mässigt?
  Jag tycker du är grym! Skulle behöva en hel del av din motivation 🙂

 3. Jag kör på ganska strikt men nu under semestern tar vi en fuskdag per vecka. I övrigt har det blivit något vinglas och någon efterrätt utöver fuskdagen men jag tänker att är det semester så är det och eftersom jag tränar ca fem dagar/vecka så känns det inte så farligt med lite fusk då och då 😉

 4. Har tagit paus under semestern! Men kör som vanligt med träning och kost från måndag! Stå på och lycka till!

 5. Heja dig och din inställning! Jag äter glutenfri lågkolhydratkost och känner aldrig att jag missar nåt. Det begäret försvann när sötsuget gjorde det, men nu under semestern äter jag lite av allt (dock inte mjölmat). Superbra att ni håller igång träningen! Fortsätt med det!! Kraaaam

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..