Så upplevde vi det

Igår var jag, Angelica och några kompisar på Beyoncé på Friends Arena. I början på året fick jag en blombukett av Ibbe och en biljett till Beyoncé där det stod #vemskamedmigpåbeyonce. Jag skrek rakt ut tog en bild på min blombukett, la ut på instagram och taggade. Inom kort dök det upp fler bilder under samma hashtag. Sammanlagt var vi fyra tjejer som hade fått samma sak av våra män. Så himla rolig idé! Spelningen igår var magisk och även om vi satt väldigt långt från scenen så kunde man känna Beyoncés fantastiska energi. Den smittar verkligen av sig!

jessica_malin
beyonce
Angelica och jag satt och jobbade på ett hotell hela dagen igår och på morgonkvisten bestämde vi oss för att boka ett rum för natten. Annars hade vi bara åkt tillbaka hem extremt sent för att sedan sova några timmar för att återvända till stan igen för mer jobb. Det var ett väldigt bra beslut även om rummet var jordens minsta, utan fönster. Det sistnämnda resulterade dock i en hel natts riktigt tung sömn. Det fanns liksom inga störningsmoment och det var väldigt skönt. Nu kommer layoutaren för LOPPImagasin hit och så ska vi skapa omslaget. Nästa vecka går den till tryck! Det har varit väldigt roligt att få producera en hel tidning från start till mål och jag ser fram emot att visa er resultatet.
johannab
Utanför Friends Arena kom det fram en tjej som jag har mailat lite med tidigare som heter Johanna. Så himla fin människa! Jag älskar när ni följare/läsare/lyssnare kommer fram och säger hej. Det är alltid lika roligt!

  1. Så himla kul att få träffa er!! Ni är helt underbara!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..