Allsång och fullpackad bil

Igår var jag på Allsång i Waxholm med ett gäng härliga vänner. Jag passade på att maxa min egentid för nu väntas en hel helg med Elsa utan Ibbe. Han är ute på sjön med en kompis och vi sitter i bilen på väg ner till Torekov. Skåne here we come! Ligger det i Skåne?!

image
image
image

  1. Sofia skriver:

    Men jäklar vad snygg du är Jessica! Det lyser verkligen om dig. Kram

  2. Lina skriver:

    Du är såå snygg!

  3. Malin skriver:

    Haha jaaa i Skåne

  4. Ja det ligger i Skåne och ganska nära där jag bor så blir oundvikligen lite starstrucked ☺️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..