Vi är framme!

Vilken lååååång resa vi har haft idag. Över åtta timmar i bilen inklusive alla stopp. Det är en prövning att resa så långt och så trångt med tre barn. Alla har varit så tappra hela resan och kämpat på. Skåne är helt magiskt! Jag förstår inte varför vi inte semestrade mer här när jag var liten. Vi var alltid på Gotland, och det är ju också helt fantastiskt, men det är något alldeles extra med Skåne må jag säga.

Vi tog en kvällspromenad ner till havet och njöt av en härlig solnedgång. Imorgon kommer mina småsyskon hit också och lill-Claes tjej Rebecca. Den här helgen hörni. Jag är så tacksam över min familj och att jag får vara nära dom. Det är megaseg uppkoppling här så jag ska försöka få upp fler bilder imorn. Sov gott bästa ni!

torekov

  1. Sofia skriver:

    Underbar bild på er!!

  2. Petra skriver:

    Välkomna till Skåne! Visserligen inte på min hemort men nog så bra

  3. Vad härligt det låter!! Väldigt fin bild på er:)

  4. Vilken underbar bild! Man blir helt varm i hjärtat 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..