Syskonen i min famn

Nu har äntligen båda syskonen kommit ner till Torekov. Lill-Claes har med sin fagra flickvän Rebecca och vi har precis varit ute på en springtur allihopa. Så kul att alla syskon kunde ses på en och samma helg. Lillebror åker till USA i fyra månader om någon vecka och vi kommer inte ses förens vid jul så den här helgen var verkligen välbehövlig.

image

image

  1. Linda skriver:

    Kul att ha hela syskonskaran samlad. Jag har bara en lillasyster och vi har det svårt att vara i Sverige samtidigt. Det är ännu svårare med fyra syskon så det är kul för er. Vart i USA ska din bror? Jag bor själv i USA sedan 8 år så hör av er om han har några frågor eller funderingar. USA kan vara väldigt annorlunda.

  2. Hej!
    Gillar verkligen din blogg och läser den dagligen! För en tid sedan sa du att ni fått testa en 3 i 1 produkt säng babysitter och stol, var det Baby Dans angel? Hur upplevde ni den?

    Ha en fin helg
    Kram Caroline

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..