Kräftskivan & White party i bilder

Den här helgen har verkligen gått i ett! Från början till slut har det varit gasen i botten. I fredags var vi som jag skrivit tidigare på kräftskiva hos Bella & Odd. De hade styrt upp så himla fint och jag träffade så många roliga nya människor. Det är alltid lite nervöst att gå på fest där det är många som man inte känner tycker jag, men det var verkligen så mycket härliga människor. Jag fotade väldigt lite på kräftskivan men i Bellas blogg finns desto fler bilder så kika in där. Vi bodde på hotell ute på Lidingö fredag till lördag och när vi blev upphämtade med taxi var det en Tesla till vår stora glädje. Vi bad chauffören om att stänga av musiken så att man kunde höra hur tyst det låter när en bil går helt på el. Så coolt! Sen frågade han om vi hade känt en Tesla accelerera och när vi svarade nej tryckte han ner gaspedalen så både jag och Angelica vrålade rakt ut, haha.

tesla
kraftskiva
kajson
facebyf

Igår var det dags för min fina vän Angelica Bloms stora 30-årsfest. Hon hade temafest där alla gäster skulle komma i vitt. Så effektfullt! Själv hade hon på sig en grön glittrig magisk långklänning. Hon och Rasmus hade gjort så himla fint och verkligen tänkt på varenda liten detalj. Om hon skulle tröttna på att vara forskare på Handels skulle hon lätt kunna sadla om till festfixare. Jag hade anlitat henne som det alla dagar i veckan. Innan middagen lekte vi massor med lekar, som jag älskar att göra. Jag är en tävlingsmänniska utan dess like och hatar att förlora. Mitt lag vann tyvärr inte, men vi kom iaf tvåa. Jag går liksom all in när det är lekar sådär, det är så roligt.

Vi tog båten till festen och det var verkligen världens härligaste beslut. Solen sken, alla var glada och vi gjorde en fin entré vid festlokalen som låg precis vid vattnet. Vi behövde dock åka under en extremt låg bro för att komma fram till festen och det var precis på håret att vi kom under. Ibbe var SÅ nervös när vi gled under bron. Det bästa med att vi tog båten till festen var att vi kunde sova där sen.

blom_
blom_9
blom_8
blom_3
blom_7
blom_1
blom_4
blom_5
blom_6
popcorn

blom_2
white_3
whiteparty_2
white_dress
whiteparty
Festen var så lyckad och vi dansade till långt in på natten. Det var ett gäng som nattbadade också men det hoppade jag över. Även om solen sken hela eftermiddagen var det kallt i både luften och vattnet mitt i natten. Plus att jag tycker att det är skitläskigt att bada när det är mörkt. Angelica och Ibbe var helt klart roligast på dansgolvet och bjöd på otroliga moves. Nu ska jag krypa ner i sängen, imorgon väntar en dag på kontoret igen. Hoppas att ni har haft en fin helg och att värmen kommer tillbaka i veckan!

 1. Therese skriver:

  Ååå glömde säga att du var riktigt fin i klänningen!

 2. Therese skriver:

  Tycker med det är ”läskigt” att gå på fest med nya människor och tänk då att på lördag ska jag på bröllop där jag enbart känner brudparet!!! Gahh.. Kallsvettas av bara tanken nu! Min sambo kan tyvärr inte hänga på så jag känner mig ensam i förtid

 3. Katta skriver:

  Meen så fin du var i den klänningen

 4. Emma skriver:

  Wow, DU ser magisk ut i den klänningen!

 5. Lina skriver:

  Men alltså..snyggo!!! Vart har du köpt den superfina klänningen? Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..