Astrid Lindgrens Värld & huset i bilder

Vi har lånat ett hus från Angelicas gamla jobbarkompis Anna. Ett hus i världens mysigaste område. Det går att hyra det veckovis här. Vi har haft en fantastisk dag inne på Astrid Lindgrens Värld och när båda barnen sov sin lunchvila i vagnarna passade jag och Angelica på att leka i de olika miljöerna. Min favorit är helt klart Bröderna Lejonhjärta. Elsas favorit var utan tvekan Pippi Långstrump och hon dansade och sjöng under hela föreställningen.

Nu ska vi iväg på tacomiddag hos bästa Anna med familj. Jag är helt slut efter en natt med minimalt med sömn. Jag skulle aldrig skrivit igår att Elsa sover hela nätter. Inatt sov jag, Angelica, Alice och Elsa i samma rum och det var ingen bra idé. Alice vaknade och skrek strax efter midnatt, då vaknade Elsa också. Sen höll det på sådär – exakt hela natten. När ingen av dom ville somna om vid 02 sa jag till Angelica att det är lika bra att vi går upp. Det gjorde vi såklart inte men när vi vaknade vid 07 imorse var jag mer död än levande. Jag är verkligen inte van vid att vakna flera gånger per natt. Hatten av till alla er med kids som har uppvak.

huset_vimmerby
Här är det fantastiska huset som vi har lånat i Vimmerby. Det är som en riktigt litet sagohus.
elsa_lillagubben
elsa_pippi
pippi
korsbarsdalen
torrosdalen_astrid
grisar
tornrosdalen

ida_
emil_ida
pippi_elsa

elsa_herrnilsson

  1. Att inte få sova är ju bara sååå hemskt. Vi har turen att bara bli väckta ca en gång på natten (ingen om vi har tur) och sedan runt 6.30 på morgonen. Men ju äldre bonusbarnen blir ( de är 4 & 6 nu) desto mer sällan vaknar de på natten och det är sååå skönt!

  2. Anne skriver:

    Älskar din speciella syn för finfina motiv! En njutning att få se alla bilder!

  3. Fy vad jobbigt! Det där med att man aldrig riktigt får somna om ordentligt, eller tvingas hålla sig vaken är TORTYR! Hoppas du har hållit dig vaken hela dagen 😉

  4. Lisa skriver:

    Åååå! Älsk på Astrid Lindgrens värld. <3 Snacka om nostalgi. 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..