Inne på Astrid Lindgrens Värld

Nostalgi deluxe! Nu är vi inne på Astrid Lindgrens Värld och har precis ätit lunch. Jag har inte varit här sen jag var liten och det är ännu finare än jag minns det. Allt är så genuint och genomtänkt. Elsa har gungat och sen dansat till Pippis show! Så gulligt och hon njuter till max.

image
image
image
image

  1. Ida skriver:

    Varifrån är era fina kappor :)?

  2. Susanne skriver:

    Åh va kul! Hoppas på fler bilder där inneifrån! Nostaligi för mig med! Va härliga ungar!

  3. Ser supermysigt ut! Du och Angelica är verkligen lika varandra på bilden och kul att Elsa och Alice gör exakt samma min. Så sött!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..