Nu åker vi hem!

Nu sitter vi i bilen på väg till Linköping för att hälsa på i min morfars minneslund. Jag har inte varit där på flera år. Jag önskar så att han fortfarande levde så att Elsa hade fått träffa honom. Jag tror att de hade tyckt om varandra jättemycket. Min morfar var världens gulligaste lilla man och jag saknar honom massor. Jag älskar inte att döden är en del av livet. Om jag hade fått bestämma hade vi alla levt för evigt – och mått bra förstås. Jag och Angelica ska åka direkt till kontoret för att spela in en extragrej till morgondagens avsnitt av Tvillingpodden. Vi har nämligen en mycket rolig grej på gång inför imorgon, jag berättar mer om det senare ikväll. Nu ska jag passa på att vila medan Elsa sover här i bilen. Hon vaknade 18 gånger inatt… Igen!

image
Hej då Vimmerby för den här gången!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..