Säg dina drömmar högt!

Vilken dag! Det känns som att jag ofta sammanfattar mina dagar så nuförtiden. Men det händer så otroligt mycket i mitt liv att jag knappt hinner stanna upp och reflektera. Imorse var vi och åt frukost med Claudia som är en enorm inspirationskälla. Jag har säkert skrivit det om henne förut men det tål att upprepas. Jag får så mycket energi av den människan och det känns mer rätt än någonsin att jag och Angelica kör eget. Jag tror dessutom att det är viktigt att säga sina drömmar högt. Claudia är helt för att köra sitt eget race och att tro på sina drömmar. Ni kan läsa en intervju med henne om det i LOPPI magasin. Jag har inte sett det tryckta numret själv än men jag kommer att få hålla vår lilla bebis i mina händer på onsdag. Jag längtar!

Efter frukosten lämnade jag Elsa till bästa Elin och så begav vi oss till Bonnier där ett avstämningsmöte väntade. Vi har ju sommarjobbat för dem och nu var det dags att lämna över till nästa person som ska ta över där. Vi kommer att fortsätta frilansa för Bonnier och vi har redan fått ett riktigt roligt uppdrag som jag ska berätta mer om sen. Dagens sista möte var med George Shaid. Ett möte som fick mig att gråta, skratta och få gåshud om vartannat. Han är ett jäkla geni och vårt lilla projekt blir bara bättre och bättre. Den dagen jag får avslöja för er vad det handlar om blir en fröjdens dag! Nu kör vi!

claudia_galli_
snyltis_frukost
snyltis_
mini_rodini
bonnier_mote
Elsas nya klänning kommer från Mini Rodini och när hon fick se den för första gången imorse tittade hon på rådjuren, pekade och sa ”SÖT!”. Hur gulligt?

  1. En undran? Är man välkommen på loppi event på söndag fast jag inte har barn? Naturligtvis betala som alla andra..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..