Spännande möten i stan med Elsa

Idag är det som på den gamla goda tiden när jag hade med mig Elsa på möten. Dock har jag ordnat med världens bästa barnvakt Elin under mitt och Angelicas lunchmöte med Bonnier. Först ut är det frukost med bästa Claudia på Strandvägen 1. Vi hörs senare under dagen, veckans invägning som kommer upp här senare är något utöver det vanliga kan jag lova.

image

  1. Therese skriver:

    Spännande dag! Ser fram emot vägnings inlägget. Behöver att pepp man kan få just nu!

  2. Anna J skriver:

    Söööta Elsa! 🙂 Bra att det finns barnvakter!
    Som jag har trånat efter den fina tunikan till dottern från Mini Rodini…….Är Elsa nöjd med den? 😉 ….Den e sååå fin på en supersöt tjej! Kram och tack för en superbra blogg! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..