Veckans invägning

Måndag betyder som vanligt invägning och idag visste jag att vågen skulle visa minus. Jag har räknat, skött mig och bara spårat ut lite i helgen. En sak som jag inte har gjort den här veckan dock är att träna. Jag har knappt ens gått en promenad. Men vet ni vad vågen visade? Håll i er nu! Jag har gått ner –2,6 kg sedan förra måndagen! OTROLIGT härlig känsla. Det var verkligen vad jag behövde efter det där plusset förra veckan. Nu är jag helt på banan igen och det är så himla skönt.

Nästa vecka börjar min och Angelicas bootcamp som vi ska köra i 5 veckor. Då kommer jag att fortsätta köra med Viktväktarna som jag gör nu men med ett annat kostupplägg under fem veckor. För några år sedan körde jag Fitnessfighten med extremt grymma resultat så det ska bli kul som en utmaning.

För er som vill läsa om tidigare invägningar kan ni göra det här:
– Första veckan
– Andra veckan
– Tredje veckan
– Fjärde veckan
– Femte veckan
– Sjätte veckan
– Sjunde veckan
– Åttonde veckan 
– Nionde veckan
– Tionde veckan
– Elfte veckan
– Tolfte veckan
– Trettonde veckan
– Fjortonde veckan
– Femtonde veckan
– Sextonde veckan
– Sjuttonde veckan
– Artonde veckan
– Nittonde veckan
– Tjugonde veckan
– Tjugoförsta veckan
– Tjugoandra veckan
– Tjugotredje veckan
– Tjugofjärde veckan
– Tjugofemte veckan
– Tjugosjätte veckan
– Tjugosjunde veckan
– Tjugoåttonde veckan
– Tjugonionde veckan
– Trettionde veckan
– Trettioförsta veckan
– Trettioandra veckan
– Trettiotredje veckan
– Trettiofjärde veckan
– Trettiofemte veckan
– Trettiosjätte veckan
– Trettiosjunde veckan
– Trettioåttonde veckan
– Trettionionde veckan
– Fyrtionde veckan
 Fyrtioförsta veckan
 Fyrtioandra veckan
– Fyrtiotredje veckan
 Fyrtiofjärde veckan
– Fyrtiofemte veckan

invagning

 1. Mia skriver:

  Wow duktigt jobbat!

  Hur ser kostupplägget ut mer och hur tränar ni under dessa 5 veckor?

  Lycka till 🙂

 2. ylva skriver:

  Du är en sådan otrolig inspiration och att läsa om din resa har peppat mig till att äntligen ta tag i mitt mående. Jag har börjat ta tag i min kost och att börja röra på mig och för en gångs skull har det hållt i mer än en vecka. Tack för att du delar med dig att upp- och nergångar och för att du är en sådan inspiration för oss andra!

 3. Frida skriver:

  Heja heja, herregud så grym du är! <3

 4. Jenny skriver:

  Wow, duktiga du.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..