Blondinbella gästar Tvillingpodden

I veckans avsnitt av Tvillingpodden har vi Isabella ”Blondinbella” Löwengrip som gäst. Vi pratar bland annat med henne om hennes båda förlossningar, För er som redan följer Bella vet ni att hon själv tog emot Sally när hon föddes och att hon ”tappade” henne. Hon pratar om hur det kändes och hur de båda förlossningarna skilde sig åt. Jag är så glad att Bella ville gästa Tvillingpodden och det är ett varmt, glatt och skrattigt avsnitt där hon bjuder väldigt mycket på sig själv. VI pratar även en hel del relationer och hur man som småbarnsförälder får tid till varandra. Ni hittar det här avsnittet och alla andra avsnitt på tvillingpodden.se och i appen podcaster. Nu är det bara 10 avsnitt kvar till avsnitt 100 och det är hög tid att bestämma var och hur vi ska livepodda det avsnittet.

P5130176
Det här avsnittet av Tvillingpodden är sponsrat av Personligalmanacka.se. och det är vi så stolta och glada över. Just nu får du 10% rabatt på din beställning på Personligalmanacka.se om du uppger koden L-AGER-GREN. Skriv koden med stora bokstäver! Vår rabatt-kod gäller fram till och med den 29 augusti 2016.

  1. julia skriver:

    Så härligt avsnitt, gud så jag trivdes när jag lyssnade.

  2. Lyssnade precis på avsnittet med Bella och var tvungen att klicka mig in på era bloggar – jättefina blogg och väldigt bra podd, den ska jag fortsätta lyssna på!

    Ha en fin dag!
    /Charlotte – Är du mamma och student? Jag har tipsen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..