LOPPImagasin är äntligen här!

Angelica och jag tog en tidig buss in till stan för att gå förbi LOPPIs kontor dit vår bebis LOPPImagasin äntligen har kommit från tryckeriet. Vilken speciell känsla att hålla den i handen. Det ligger så mycket jobb bakom den här tidningen och jag är riktigt stolt över oss och alla som har medverkat i den. Det är verkligen ett toppenmagasin (klart att jag tycker det, hehe). Det kommer att ligga ett nummer av tidningen i goodiebagen som alla får på LOPPIs event på söndag. För er som inte har möjlighet att komma kommer tidningen att följa med när ni beställer varor från Lekmer.se fr.o.m. måndag.

Här kommer en liten sneak peek på några sidor från tidningen. Hoppas ni gillar den lika mycket som jag gör! Jag ÄLSKAR omslaget med fina fina Paula och Leo. Stort tack till grymma Carolina Palmqvist som har layoutat hela tidningen. Annika Norman är moderedaktör för magasinet och har gjort så snygga plock och modejobb. I det stora modejobbet är både Elsa, Philip, Alice, Frans (Annikas son) och Noah, Jessica Olérs son med. Nedan ser ni även Hugo Rosas som ger sina bästa träningstips! Ett maxat nummer fyllt med höstpepp och inspo!

loppimagasin_2
loppimagasin_1
loppimagasin_3
loppimagasin_4
loppimagasin_5

 1. Therese skriver:

  Vill med ha en tidning! Ser fram emot att beställa hem ett exemplar!

  1. Hej bästa! Ja, jag kommer lägga in en länk när man kan beställa den!! 😀 Tusen tack! Kram J

 2. Laila skriver:

  Åhh vad roligt!! Jag vill också ha en tidning! <3

 3. Jill skriver:

  Jättefin tidning och väldigt fint datacover. Har en vägg hemma med denna designerns väskor. Han är en god vän och ett geni, blir alltid lika glad när jag ser dom i offentligheten. ☀️

  1. Johanna skriver:

   Kul att du känner honom. Jag tycker också produkterna är grymma. Har både cover till dator och iPad. Tummen upp!

   1. Jill skriver:

    Åh vad kul Johanna! Jag ska hälsa honom detta, då kommer han bli glad. =)

  1. Men ååååh! Det är Angelicas datacover. Jag ÄLSKAR P.A.P! Allt är så himla fint!! Vad roligt att du känner honom. Hälsa honom att han är fantastisk – och ett geni! 😀 Kram J

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..