Yasuragi & LOPPI höststart

Vilken helg det har varit! Väldigt intensivt men superkul och jag har träffat så många härliga människor. Jag är verkligen stolt och glad över att vara en del av den här LOPPI-familjen. För det är precis så det känns med alla bloggare på den här portalen och myshowroom och Vimedbarn. Under lördagen möttes vi upp utanför LOPPIs kontor och så tog vi oss gemensamt ut till Yasuragi. Dagen spenderades i olika pooler, i bastun, i restaurangerna och även i dojon där vi var med på en klangresa. Mycket speciellt och väldigt avslappnande. Jag har dock problem att slappna av helt och har lätt att ligga och tänka på massor med saker fast jag bara ska ligga still och slappna av.

Jag delade rum med fantastiska Jessica Olérs Brelid och vi låg och tjattrade tills klockan blev 01 i lördags. Hon är en supergullig tjej som jag är så glad över att jag har fått lära känna. Alla som var med i helgen är verkligen fantastiska och vi hade en övning där vi skulle säga något positivt om varandra. Alla fick en lapp under sin tallrik vid middagen och på lappen stod namnet på den personen som man skulle säga något om. Det var väldigt fint och alla blev boostade till max. Jag och Ibbe borde göra en sån runda varje middag!

 

Angelica, Filippa, Linnéa, Jessica, jag, Jessica och Annica. Triss i Jessica!

bild_annicaenlund_1
annica_englund_2
bild_filipparadin
P1010229
P1010235
P1010125
P1010221
P1010126
Så fridfullt ställe, Yasuragi. Hit vill jag åka med Ibbe och bara ta det lugnt.

Lördagens schema var fullspäckat med roligheter på LOPPIs höstartsevent. Jag blir helt varm i kroppen när jag tänker på helgen som har passerat. Jag gick modevisning, berättade lite om vår kryssning som vi gjorde tillsammans med Tallink Silja och minglade runt med massor av härliga läsare och lyssnare. Jag blev helt chockad över hur många det var som kom fram och sa att de lyssnar på Tvillingpodden. Så himla roligt och TACK till alla er! Ni är underbara! Efter eventet hade vi influencers ett eget lite event tillsammans med me&I där vi fick kika på deras höstkollektion. Läs mer om me&I här och ta del av deras erbjudande här.

En del foton är lånade från: Sandra Rogers, Annica Englund, Filippa Rådin, herrochfrulagergren och  Claudia Galli Concha,

sandra_rogers
lagergrens
modevisning_claudia
tallink_lagergren
tvillingpodden_
foto_sandra_rogers
sheila_
claudia_bild
meandi
walles
Efter det sista eventet mötte vi upp Emelie Walles och hennes man Simon för en fika. De är så himla drivna och det var så roligt att få hänga med dom en stund. Emelie kommer att gästa Tvillingpodden längre fram i höst, det ser jag fram emot!

LOADING..