Little Swipe – tips på app till kidsen

Min kompis Fredrik (Annika Normans kille) har tillsammans med några vänner gjort en app för de allra minsta kidsen. Den heter Little Swipe eftersom den går ut på att swipa. I appen kan ditt barn lära sig några av de vanligaste djuren som är superfint animerade, och även hur de låter. Enkelt, pedagogiskt, roligt och lärorikt. Det är en barnapp som är superenkel även för de minsta att använda. Jag har bett Elsa om en recension av appen och hon gav tummen upp! Speciellt på lejonet där hon morrar ikapp.

BabySlide_Lion_square-1024x1024
Appen finns i Appstore och går att ladda ner för 10 kronor. Hoppas att ni gillar den lika mycket som jag! Jag tycker att det är härligt med drivna vänner och lyfter mer än gärna upp sånt! Läs mer om den här eller ladda ner den här ! Du hittar även Little swipe på Instagram: @littleswipe
LittleSwipe_group_colour-1024x829

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..