Tvillingpodden i mama + nytt avsnitt

Nu finns ett nytt avsnitt ute av Tvillingpodden. Ni blir bara fler och fler som lyssnar och det är så himla roligt (kanske tjatigt att jag upprepar det hela tiden, men för mig och Angelica betyder det så mycket.) Nu är det ett snitt på 28 000 nedladdningar/vecka. Det är en otrolig siffra! I veckans avsnitt berättar jag om hur jag tyckte att det kändes som att jag blev gravid. Dessutom pratar vi en hel del om planering och inskolning på förskola som drar igång nästa vecka. Det ska bli väldigt spännande att se hur det går att få ihop det så kallade livspusslet. Hoppas att ni vill lyssna! Ni hittar det avsnittet och alla andra avsnitt på tvillingpodden.se och i appen podcaster. På tvillingpodden.se pågår dessutom just nu en tävling, in och kika. Lägg gärna upp en bild på instagram när ni lyssnar och tagga med #tvillingpodden Det är så roligt att se vilka ni är och vad ni gör!

tvillingpodden_91
En annan drömrolig sak som dök upp på min instagram idag var att vi har fått en puff på senaste omslaget av mama. Vi är med i ett stort ”hemma-hos-reportage” som ni alltså hittar i magasinet. Jag är så glad över det här och hoppas att ni tycker att det är lika fint som jag tycker att det är! Ett av mina stora mål i livet är att få vara med på omslaget på mama tillsammans med Angelica. Det här omslaget med Marie Robertson är så fint tycker jag. Älskar kombon av rosa och vitt!
mama_cover

LOADING..