Pappas unge!

Det första Elsa säger när hon vaknar är ”Pappa”. Sen blir hon sååå glad när vi går in i vårt sovrum och hon får lägga sig mellan mig och Ibbe. Hon ligger och skrattar och pekar. Idag gick det hur bra som helst att lämna Elsa på förskolan. Hon sov till 07:30 igen och var kvittrande glad hela morgonen. Det blir väldigt mycket lättare när hon inte vaknar 06 tycker jag. Då blir morgonen innan förskolan så extremt lång. Nu blir det helt perfekt timing med frukost vid 8 och sedan lek fram tills det är dags att gå.

filmic_art_elsa_1
En praktisk sak som jag har tänkt på är hur mycket kläder det går åt nu när Elsa är på förskolan. Hon blir såklart extra smutsig i och med att hon inte går än, det är liksom sand precis överallt. Det blir ju inte så att hon kan använda samma kläder två gånger utan de åker direkt i tvättkorgen när hon kommer hem. Vi har ju fördelen att vi har tvättmaskin hemma men annars skulle vi behöva ha tio par byxor och lika många tröjor för att klara oss mellan tvättningarna. Nu går tvättmaskinen varm här hemma nästan varje dag. Här hemma har Elsa ofta bara blöja när hon äter och leker, hon är en varm liten människa och har varit det från start. Nu ska jag jobba lite och sen åka in till stan för att träffa naprapaten igen. Här kan ni läsa om mitt förra besök som var mitt första av tre i min mammabehandling. Smärtan i höften lyser fortfarande med sin frånvaro och jag är fortfarande lika förvånad över hur den bara kan vara borta. Mirakel!
filmic_art_elsa_2
Elsa i min keps som jag har fått från Ibbe. Det står FILMIC ART på som är hans företag. Kanske tar Elsa över det bolaget om 17 år.

  1. Sandra skriver:

    Jag är nog en riktig samlare.., min pojke på 1,5 år har nog minst 15 par byxor, 20 tröjor och 15 pyjamaser! Min tjej på 4 år vågar jag inte ens tänka på hur mycket kläder hon har!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..