Födelsedag idag!

Imorse kom Ibbe och Elsa in och sjöng för mig. Ibbe hade gjort en tårta helt gjord av frukt. Så gulligt! Han hade bundit ballonger runt Elsas handleder och hon var så glad över det. Sen satt hon med mig i sängen och åt upp varenda jordgubbe och ropade ”balloooooong balloooong”. Haha, åh, det var precis så mysigt som jag hade föreställt mig. Jag fick somna om och vaknade inte förens halv tio. Så himla skönt! Nu ska jag och Angelica handla inför kvällens middag och morgondagens fika. Ikväll blir det tacos och imorn ska vi göra mängder av fruktspett! Jag har varit sockerfri i 20 dagar nu och det känns skönt, även om jag saknar godis.

image
image
image
image

 1. Susanne skriver:

  Alltså er lilla tös är så ljuvlig! Hoppas dagen blev härlig! Grattis i efterskott!

 2. Fanny skriver:

  Grattis på födelsedagen ☺️

 3. Stort grattis på födelsedagen!!
  Hoppas dagen blir fantastisk! Och du är super duktig som klarar dig utan socker. Jag är inne på 8 timmar utan socker och vill dö…eller döda alla som kommer nära. Hur gör du?
  kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..