Tvillingarna avslöjar hemligheten

Nu kan vi äntligen gå ut med vad det är vi har pysslat med sen i början på sommaren. Jag, Angelica och George Shaid kläckte en idé under midsommaraftonskvällen som vi inte riktigt kunde släppa… I klippet nedan får ni reda på vad det är som vi har hållit hemligt så länge…

 1. Therese skriver:

  Va ku!! Håller tummarna!

 2. Evelina skriver:

  Hej!
  Vill börja med att gratuerla er, både för födelsedagen, Youtube-kanalen (kommer bli succé) och mello bidraget. Älskar Mello men kommer bojkotta de om ni inte kommer med!!
  Jag har ju under min sjukskrivning lyssnat på er FANTASTISKA podd flera timmar om dagen. Känns som jag är en blandning mellan dig & Angelica.
  Kan ni fråga er mamma om det egentligen var så att hon födde 3 barn, alltså trillingar. Men kände att de var för mycket, eller att den 3e inte var lika söt som de 2 andra så hon adopterade bort den 3e?
  För isåfall är de nog jag. Den fula bortadopterade trillingen.
  Nu till min fråga…
  Jag lyssnar nu på avsnitt 60, där du pratar om att du läser om barn som dör, att du inte kan låta bli trots att du mår dåligt av de. Jag är precis likadan. Jag blir som besatt. Jag googlar och läser allt om dem. Men kan inte släppa de ändå så jag börjar även följa deras bloggar/instagram.. Och fortsätter därmed att påminnas & plågas av deras hemska öde om och om igen..
  Lider så med dessa stackars familjer.
  Nu är de ju 8 månader sen avsnitten spelades in, så jag undrar om du har slutat med detta självplågeri? Hur gjorde du?

  Fråga nr 2.
  Ibbe är läskigt lik min sambo i sättet.
  Spelade upp avsnittet där ni pratade om vad ni störde er på hos varandra för min sambo. Han höll med om att de var exakt som att höra mig & honon.
  Så min fråga är… Hur fasen står du ut med Ibbe och hans städmani och smaskande? För jag håller på att bli tokig och vill bara bo själv (med barnen) så hag kan ha hur stökigt (men rent) jag vill.
  Samtidigt älskar jag min sambo.
  Gick du & Ibbe i parterapi? Har du andra tips på hur man håller kärleken vid liv så här efter 5 år?

  Och till sist ett tips.
  Ni (mest Angelica) har pratat om att bli barnmorska.
  Det har varit min dröm sen jag fick mitt första barn.
  Jag har alltid varit knäpp och gillat sjukhus. Precis som ni oxå verkar göra.
  Jag var mycket sjuk, har gjort många stora operationer, så har tillbringat mycket tid på sjukhus. Och jag älskar de (men HATAR maten!)
  Jag bestämde mig för att läsa till barnmorska. Problemet är att jag hatar sprutor och sår. Så insåg att jag aldrig skulle klara att läsa till sjuksköterska, vilket man måste göra för att bli BM.
  Men när jag var mammaledig med mitt 3e barn så fick jag för mig att läsa till undersköterska på distans. Mest för skoj skull. (jag är så rastlös så jag byter yrkeskategori helt lite då& då)
  Sedan sökte jag jobb på barnsjukhuset i Lund. På en av de tyngsta avdelningarna med väldigt svårt sjuka barn. Jag hade ingen erfarenhet av att jobba på sjukhus, så fick inte ens komma på intervju.
  Men jag tjatade i flera månader på att jag nöjde mig med att vara timvikarie. Till slut fick jag träffa chefen. Min sambo trodde de var för att hon skulle varna mig om att hon polisanmält mig för trakasseri.
  Men jag fick provjobba för ett sommarjobb. Vilket jag var jätte glad för. Men efter bara någon vecka blev jag erbjuden en fasttjänst. Jag har nu världens bästa jobb, men även fruktansvärt tungt eftersom barn dör. Det vänjer jag mig aldrig vid!
  Men de finns ju avdelningar med inte fullt så sjuka barn.
  Så mitt tips om ni vill jobba på sjukhus men tycker det känns som ett för stort steg att läsa i 100år för att bli barnmorska, så läs till undersköterska på distans (går att göra på under 1år) och jobba på barnavdelning eller förlossning.
  De skulle behövas fler som er inom vården.
  Bara ni inte slutar Podda 😉
  Förlåt för denna långa kommentar, och tack för en underbar podd!

 3. EmmaF skriver:

  Jag visste det!! Kul! Heja er!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..