Kalas och nya fransar!

Idag har det varit släkt- och familjekalas för oss. Så mysigt att träffa alla! Jag önskar att man kunde träffa hela stora familjen oftare och inte bara vid födelsedagar. Nu sitter jag och kastar i mig middag för jag ska strax cykla iväg och fixa mina fransar. Imorgon är det bröllopsvecka och på lördag är det äntligen dags! Jag behöver hjälp med en grej inför detta. Jag tänkte inte ha bh under min tärnklänning men jag vill gärna ”tejpa upp” brösten lite. Är det någon som vet var jag kan få tag på lite tutt-tejp? Tipsa gärna!

image
image
image
image

 1. My skriver:

  Så himla fint ni pyntat fikan och dom där små detaljerna som ger det där lilla extra på att man har tänkt till och det blir personligt och mysigt. Får jag gråa vart ni köpt Happy birthday girlanden på väggen?

 2. Det finns en tejp som är typ som kirurgtejp men aningen kraftigare. Idrottsmän och kvinnor använder den exempelvis när de tejpar knän och liknande. Den är bättre än kirurgtejp vad gäller att tejpa tuttarna (jag har testat båda) men den är ju betydligt skonsammare än silvertejp! 🙂

 3. Sanna skriver:

  Såg att både bikbok och Cubus hade sånt 🙂

 4. Helena skriver:

  Silvertejp är grejen! Det har man oftast hemma ialf. Papper mellan bröstvårtan och tejpen är dock ett måste! Börja med fördel med att tejpa ett kors över brösten för att ge dem det stöd eller lyft du vill (för att se att de hannar på samma nivå) och fyll sedan på med remsor nerifrån och upp tills hela bröstet är täckt. Faktiskt bekvämare än någon bh jag någonsin ägt och brösten har aldrig varit så stilla på kroppen! Att ta av tejpen efter en heldag är mindre skönt och du kommer lukta silvertejp efteråt, men så värt det!

 5. Malin skriver:

  På twilfit! Bye bra heter det tror jag, ständigt slutsåld i butik men beställ på internetz så hinner du få hem den innan lördag det funkade på mig och jag har väldigt stora och slappa tuttar efter alla barn och dina ser mer lätthanterliga ut om man får säga

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..