Tvillingpodden – charkbricka på toaletten?

Nu finns ett nytt avsnitt ute av Tvillingpodden. Jag och Angelica spelade in det här avsnittet i söndags och mitt i inspelningen ringde Stefan och sa att Philip hade trillat och bitit sig i läppen så att blödde. Det var bara till att kasta sig in i bilen och åka hem. Väl hemma hade det slutat blöda och vi kunde åka tillbaka till kontoret och fortsätta spela in. Phu! Det är så läskigt när barnen slår sig tycker jag. Tänk att man ska vara orolig för det hela livet.

I veckans avsnitt pratar vi en hel del om toalettvanor. Jag ÄLSKAR era kommentarer om detta till ett tidigare inlägg. Angelica berättar för mig i avsnittet att det finns folk som tar med en charkbricka när det vankas nummer två. På riktigt. MAT på toaletten? Känner ni någon som gör så? Jag förstår inte njutningen i det hela. Mat och bajs i en kombo? Big no no känner jag. Ni hittar det här avsnittet och alla andra avsnitt på tvillingpodden.se och i appen podcaster. Hoppas att ni vill lyssna! Det börjar dra ihop sig till avsnitt 100 och vi planerar för fullt inför det. Jag kommer såklart skriva här när vi har fler detaljer om det eventet.

tvillingpodden_94
Vi är så stolta och glada över att veckans avsnitt av Tvillingpodden är sponsrat av Clique. Du hittar kläderna som jag och Angelica säljer i appen Clique under namnet ”Tvillingpodden” senare i veckan. Jag hojtar såklart här när de ligger uppe. Det blir en hel del bebiskläder men även fina gravidklänningar och den här jeansjackan.
jeansjacka

 1. Haha, charkbricka med på dass.. På riktigt?! 🙂 Inget jag skulle testa iaf men kanske trevligt för ”långsittare”! Hahaha 🙂
  Själv har jag ju fördelen att bajsa var jag än är eftersom det landar i min stomipåse (kanske inte så kul egentligen men det gäller att se det positiva istället för det negativa).. Skulle definitivt inte vilja knapra på något överhuvudtaget när jag byter påse 😉
  Kram ❤️

 2. Linda skriver:

  I ett av dom senaste poddarna pratade du och Angelica om att Elsa och Philip kandes helt olika i kropparna nar ni holl dom. Efter detta sa borjade jag att fundera. Var Alice precis som Philip och lite hardare i kroppen och musklerna eller var hon mer som Elsa och mjukare?

 3. Lina skriver:

  Alltså, ni är verkligen så coola. Hejja er! Kram

 4. LIV skriver:

  Så snygga!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..