Matchande jackor skapade av Josefin Lustig

Min fina bloggkollega Josefin Lustig har ett klädmärke, Little one & I, och för ett tag sen la hon ut på Facebook att det skulle komma helt nya bomberjackor. Jag har väntat och längtat på att de skulle komma in i webbshopen och nu finns dom äntligen! Jag älskar mamma/barn-matchning och jag skulle gärna matcha mig själv med Elsa jämt om det gick. Hur gulligt är inte detta? Jag älskar trycket på ryggen! Who run the world! Jag vet att ni har tipsat förut om mamma/ban-plagg, men jag har glömt. Vet ni var man kan hitta det? Det känns som att det blir lättare ju större barnet blir, eller är jag helt ute och cyklar? Jag såg nu att det finns en bomberjacka från Josefin Lustig till man också, fast utan tryck. Tror ni att Ibbe skulle uppskatta en sån jacka så alla i familjen är likadana eller är det att ta det steget för långt, hehe.

whoruntheworld_2
whoruntheworld_
  
whoruntheworld_1
Det var inte helt lätt att fota detta tillsammans med Elsa, men två bilder fick vi till innan hon tröttnade.

LOADING..