Två dagar kvar till bröllop

Nu är det inte långt kvar till Elin och George bröllop på lördag! Jag ska ju vara tärna och jag ser fram emot det så himla mycket. Jag pratade om det här i veckans avsnitt i Tvillingpodden, att det nyss slog mig att de faktiskt ska gifta sig. Jag har ju hela tiden tänkt ”Elin & George bröllop” och fattar ju såklart att det är gifta sig dom ska göra, men det slog mig på riktigt vad det innebär. De ska säga ja till varandra och till kärleken. Det kommer att bli en väldigt speciell och helt fantastisk vigsel och jag behöver verkligen leta upp en vattenfast mascara för samma stund som det slog mig att det faktiskt handlar mest om kärleken så blev jag helt rörd. Jag vet redan nu att det kommer att vara svårt att hålla tillbaka tårarna när vi står där framme på lördag. Bild nedan lånad från bruden, Elin Åkerlund som fixar det sista med en av klänningarna.

guld
Jag håller också på och fixar det sista och har tack vare era tips har jag köpt kirurgtejp som jag ska tejpa brösten med istället för att ha bh. Det ska bli så roligt att visa er min klänning. Det är en guldig fantastisk historia från Adrianna Papell. Jag tänker att jag ska sälja klänningen efter bröllopet så om det är någon av er är sugna är det bara att maila mig på jessica.lagergren@gmail.com. Den är magisk! Nu ska jag och Angelica spela in nästa veckas avsnitt av Tvillingpodden så att vi slipper göra det i helgen. Ibbe och jag ska bo på hotell hela helgen och försöka få lite tid till varandra. Vi har knappt setts på fyra veckor eftersom att jag är borta tre kvällar i veckan på träning och det börjar märkas i relationen. Man behöver umgås med varandra för att det ska fungera, men framförallt behöver man prata med varandra, och det har vi knappt heller hunnit med.
fransar
Fransarna är på plats, klänningen är klar och jag är mer än redo för att vara tärna!

 1. Åh det blir spännande att se klänningen sen. Och skönt med hotellövernattning. Ska ni iväg långt eller blir det runt omkring Stockholm och när hemma om det skulle behövas?
  Vilket fall, ha en riktigt bra helg!!
  Soliga hälsningar,

  http://www.louiseiturkiet.se

 2. Åh det blir spännande att se klänningen sen. Och skönt med hotellövernattning. Ska ni iväg långt eller blir det runt omkring Stockholm och när hemma om det skulle behövas?
  Vilket fall, ha en riktigt bra helg!!
  Soliga hälsningar,
  http://www.louiseiturkiet.se

 3. Skulle vara kul med ett mer personligt avsnitt i tvillingpodden igen. Typ hur var sommaren? Lite mer reöationsmässigt (utöver regnet hehe) och hur blir det med terapin som påbörjades. Och känner du att du har förändrats sen viktnedgången eller blir du annorlunda bemött? Och vad motiverade dig? Var det primärt hälsa, eller att känna sig bekväm dylikt. Förstår att det ofta är en kombo len vore kul att veta och få lite reflektion. Funderar själv över livsstilsförändring och att sluta med socker (gå ned i vikt).

 4. Karin skriver:

  Men snygg tjej hej 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..