Plåtning med kidsen

Imorse gick jag och Elsa upp innan 07 och åkte in till stan för en rolig förmiddagsplåtning. Idag är schemat helt fullspäckat med plåtning, frisörbesök, öva att gå i kyrkan med brudföljet och slutligen rehearsaldinner i Södertälje. Imorgon smäller det och det känns så kul att den här dagen äntligen är här! Jag provade klänningen igår kväll och den sitter verkligen toppen! Jag provade även att tejpa brösten men det var sååå svårt. Det blev inte alls som jag hade tänkt mig, men jag får prova en gång till. Jag råkade tejpa så att brösten låg tryckta neråt och istället för ett streck mellan brösten var det två…en mycket märklig syn.

elsa_micki_2
Plåtningen var för Micki. Dom har sååå mycket fina leksaker i pastell som jag blev helt kär i. Pastell passar så himla bra hemma hos också som bara har grått och vitt i vår inredning. Haha, för det är ju viktigt att leksakerna matchar inredningen. 😉 Elsa var på sitt bästa humör den första timmen men sen blev hon trött och hungrig. Som tur var kom Ibbe och hjälpte till och åkte hem med henne efter. Nu sitter jag hos frisören med lite blekning i luggen. Jag vill ha ett ljusare intryck runt ansiktet och sen ska vi nyansera hela håret i en kallare ton också.
elsa_micki
Tjompan var väldigt nyfiken på allt i studion och gick runt kring alla möbler.

  1. Vilken rolig dag ich så spännande att det vankas bröllop 🙂
    Hihi ja det är ju fint att matcha leksakerna med inredningen men det är inte så lätt med leksaker som man för och inte köper själv, typ födelsedagar, julafton och liknande 😉 hehehe 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..