Veckans invägning

Jag höll mig strikt med kosten hela förra veckan också, ända fram till i lördags när det var bröllopsdags. Jag har inte druckit alkohol eller ätit ”dåligt” på fyra veckor men det gjorde jag både i lördags och i söndags. Jag drack inte alkohol i söndags, men jag åt dåligt. Det visade sig på vågen som visade +1kg idag. Det är inte förvånande och jag vet att det mesta är vätska som kroppen drar på sig när man äter onyttig mat och dricker alkohol. Nu är jag inne på sista veckan med Prince Fitness och den här veckan ska jag föra in allt jag äter som vanligt i min Viktväktar-app så att jag kan unna mig lite godis i helgen som kommer, med betoning på lite. Jag tänker inte låta all den här strikta kosten och träningen vara bortkastad utan ska fortsätta träna och äta rätt (som jag ju gjorde innan boot campen också). Jag kommer bara inte träna tre kvällar i veckan inne i stan.

Det här boot campet har varit otroligt roligt och väldigt väldigt nyttigt för mig. Dels är det helt fantastiskt att träna i grupp, men jag är SÅ mycket starkare i kroppen nu än för bara fyra veckor sedan. Exakt hur mycket starkare kommer att visa sig på torsdag när det är sista passet och vi ska ha fystest. Vi gjorde ett likadant test första träningspasset och nu ska det bli intressant att se hur mycket jag har utvecklats under fem veckor. En sak som jag aldrig har lyckats med innan det här är att göra armhävningar på tårna (jag brukar köra på knä). Jag kan göra armhävningar på tårna nu!! Det var Angelica som upptäckte det när vi tränade backträning i torsdags. Jag såg på Prince hemsida att han kommer att ha en träningsresa under våren. Det vill jag väldigt gärna åka på! Det måste ju vara världens bästa present till sig själv! Har någon av er varit på en träningsresa? Vad var bra och vad var dåligt? Spyr man på att träna så mycket under kort tid eller är det roligt?

För er som vill läsa om tidigare invägningar kan ni göra det här:
– Första veckan
– Andra veckan
– Tredje veckan
– Fjärde veckan
– Femte veckan
– Sjätte veckan
– Sjunde veckan
– Åttonde veckan 
– Nionde veckan
– Tionde veckan
– Elfte veckan
– Tolfte veckan
– Trettonde veckan
– Fjortonde veckan
– Femtonde veckan
– Sextonde veckan
– Sjuttonde veckan
– Artonde veckan
– Nittonde veckan
– Tjugonde veckan
– Tjugoförsta veckan
– Tjugoandra veckan
– Tjugotredje veckan
– Tjugofjärde veckan
– Tjugofemte veckan
– Tjugosjätte veckan
– Tjugosjunde veckan
– Tjugoåttonde veckan
– Tjugonionde veckan
– Trettionde veckan
– Trettioförsta veckan
– Trettioandra veckan
– Trettiotredje veckan
– Trettiofjärde veckan
– Trettiofemte veckan
– Trettiosjätte veckan
– Trettiosjunde veckan
– Trettioåttonde veckan
– Trettionionde veckan
– Fyrtionde veckan
 Fyrtioförsta veckan
 Fyrtioandra veckan
– Fyrtiotredje veckan
 Fyrtiofjärde veckan
– Fyrtiofemte veckan
– Fyrtiosjätte veckan
– Fyrtiosjunde veckan
– Fyrtioåttonde veckan
– Fyrtionionde veckan 
– Femtionde veckan

invagning_
Ett mjölkpaket tyngre den här veckan men glad ändå!

 1. Sheila skriver:

  fina fina du!

 2. Rebecca skriver:

  Åh jag har varit på 2 träningsresor. SÅ HÄRLIGT! En i Portugal och en Spanien. Kombinera 3-6 pass om dagen varvat med sol och mat. Det var så kul! Synd bara att det kostar ganska mkt. Vill lätt åka igen! 😀

  Och det +1kg försvinner snabbare än du kan ana så duktig som du är 🙂 stor inspo!

 3. Hej! Som vanligt när en skriver om vikt är det såååå svårt att inte låta negativ. Jag är iaf inte det minsta negativ så föröka läsa med glad röst! Jag tycker att de veckorna du har gått upp i vikt har du unnat dig något skriver du. De veckorna du är noggrann så går du ner. När du snart nått din målvikt, hur kommer du tänka/göra då? Ett liv utan godsaker måste vara så tråkigt ju! Som sagt, jag ärligt undrar och menar inte frågan som något påhopp så ta det inte så. Du är en otroligt fin person och verkar så himla varm och trevlig!
  Kram!

  1. Emiliam skriver:

   Ja det är tufft att börja ”leva normalt” efter en så kraftig viktnedgång som 20+ kilo är. Kroppen strävar hela tiden åt det håll den en gång var och det finns en stor risk att man går upp allt igen om man inte bibehåller samma strikta kostschema.

  1. Hej Emelie! Det är nog precis som du säger. 🙂 Jag kommer att behöva tänka på vad jag äter hela livet tror jag. Det kommer inte komma till en punkt där jag ”kan gå tillbaka” utan jag måste hela tiden jobba för att välja hälsosamma alternativ och hitta en balans i livet. Jag får helt enkelt låta det ta en livstid om det är vad som krävs. 🙂 Kram J

 4. Linda skriver:

  Tänker att din viktökning även är muskler kan det inte vara så?!

 5. Kajsa skriver:

  När du väl börjar träna så mycket som du gör nu, ska du inte börja mäta då istället? Det är ju faktiskt fullt möjligt att du går upp i muskler.

  1. Jag borde verkligen börja mäta mig. Bra tips! 🙂 Kram J

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..