Allt hon säger är helt fantastiskt

Elsa pratar sååå mycket nu. Hon snappar upp precis allt man säger och är inte sen att härma mig. De på förskolan säger också att hon pratar jättemycket och det är klart att jag blir oerhört stolt. Ibbe har räknat det till att hon kan ungefär 40 ord. Jag tror inte att hon förstår innebörden av alla ord men det är ändå roligt att hon säger dom. Det roligaste är när hon härmar ord man säger bara sådär, utan att man säger ”kan du säga”. När hon är på humör någon gång ska jag filma och visa er på instagram.

Det har varit en lång dag för henne idag. Jag lämnade henne tidigare idag på förskolan pga fotograferingen så nu är hon övertrött. Det är inte helt lätt att underhålla en övertrött 16-månaders. Man får leka med nya saker hela tiden, och drar jag igång ”fel” program på tv:n vrålar hon nej rakt ut… Nu ska vi kämpa vidare och vänta på att hennes pappa kommer hem och tar nattningen. Då ska jag kvällsjobba med castingen av ”Du är vad du äter”. Tipsa gärna om du känner någon tjej i 20-45 årsåldern i Sthlmsområdet som är kraftigt överviktig om som vill ha hjälp med en stor förändring i livet.

P9172270

  1. Vår ettochetthalvtåring upprepar och härmar det mesta just nu. Det är roligt men farligt…. idag lekte vår sjuåring med henne samtidigt som han på skoj ropade ”hörru dumdum” till vår nioåring. Sen hör man Liv för sig själv ”dum dum, dum dum”. Skitstolt var hon också.

  2. Jennie skriver:

    Min 16 månader kan säga mamma men inget annat. Han är han grym på trappor så grindarna är borta och får gå upp och ner som han vill.

  3. E skriver:

    Vad duktig hon är 🙂 min 15 månaders säger i stort sett bara mamma än 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..