En annorlunda önskan i New York

Vi är ett kompisgäng på fem personer som åker till New York om exakt en vecka! Vi har haft planeringsmöte om den här resan och försökt att planera in alla frukostar, luncher/bruncher och middagar så gott det går. Jag har aldrig varit i USA ens så jag har inga direkta tips på grymma restauranger, men jag har EN enda önskan om mat. Den må vara lite annorlunda men jag vill verkligen provsmaka en cheeseburgare från McDonalds. De andra skrattar bara åt mig men jag vill verkligen verkligen smaka hur den smakar i dess hemland. Det ser jag fram emot! Något jag inte ser fram emot är att möta personen i tullen(?) i USA… Jag har ju inget att dölja och jag är ju bara turist men jag känner mig genast yrkeskriminell när jag ska bli utfrågad på det viset. Jag kommer ju säkert bli så nervös att jag erkänner att det finns en liten bomb i min väska fast det inte alls gör det. Jag blir nervös av att tänka på att jag ens ska säga ”hello” utan att darra på rösten…! Hur blir man världsvan på en vecka?

image

 1. Evelina skriver:

  Hihi vi testade McDonalds när vi var i new york och tyckte det var SÅ äckligt 😉 vet inte om det är för att de säkert har annan kvalitet på kött (?) men det var så pass att jag aldrig skulle äta det där igen Hoppas du lyckas få en bättre burgare!
  Stor kram

 2. Emma skriver:

  Jag var också sjukt nervös när vi skulle åka till USA, min kollega hade haft en mardrömsupplevelse när dem skulle komma in i landet, så jag hade förberett mig på det värsta (inte vara flamsig, utan ögonkontakt, leende och korrekt.) också att berätta att vi två som åkte, åkte gemensamt. (Om ni inte går fram samtidigt, prata INTE med dem som står längre bak i kön, då kan dem bli sura när dem inte förstår vad man pratar om….Fick frågan om vi var ett par o båda svara i kör ”only friends”, vad det nu kan ha för betydelse när jag berättade att jag jobbade som gardener (stavning?!) så blev han sjukt impad, haha o börja fråga mig om mitt jobb ☺️ Så ta det bara lugnt o har du inget att dölja ska du heller inte vara orolig

 3. Karin skriver:

  Haha ja du har nog en väldigt speciell önskan men jag blir också väldigt nyfiken! Du får återkomma med recension

 4. Linda skriver:

  Nä strunta i hamburgaren på McDonalds. Kör på en slice of Pizza (cheese eller pepperoni) , everything bagel with cream cheese, cheesecake (underbar) och om det måste vara hamburgare så är Five Guys bäst!

  Tullen kan vara krånglig men ta det bara lugnt och svara på frågorna. Du har ju en biljett hem igen så det är enkelt för dom att släppa in dig. Fråga gärna hur hans dag är och om det är varmt väder utomhus. Vi pratade om baseball senast som vi gick igenom 🙂 funkade jättebra!

 5. Elise skriver:

  Otroligt goda hamburgare på shake shack i Madison square park! Mysigt miljö, perfekt till lunch en fin dag(finns bara uteplatser) njut av new york till fullo!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..