Lena ben på ett smidigt sätt

Det här inlägget är ett samarbete med EFI

Jag är expert på att komma på att jag behöver raka benen i sista sekund. Oftast kommer jag på det precis när jag ska gå hemifrån och att jag har torr-rakat benen är något som har hänt både en och två gånger. Mina ben älskar inte det och de blir helt prickiga och torra eftersom att jag är lite lat när det kommer till att använda rakgel/lödder. Nu har jag fått möjlighet att prova på en allt-i-ett hyvel, Intuition Sensitive Care. Det är en rakhyvel med fyra precisionsslipade blad som omges av en hudvårdande raktvål som skummar när den kommer i kontakt med vatten. Den innehåller den 100% naturlig Aloe Vera och E-vitamin som förhindrar uttorkning. Resultatet? Len och återfuktad hud! Supersmidigt och praktiskt!

inutition_sensitive_care
Ett stort plus med den här hyveln är att du enkelt beställer den från nätet. Nu kan du prova på ett komplett provpaket med Intuition för bara 19kr (för frakt och expedition). Klicka här för att beställa hem ditt provpaket GRATIS. Jag tycker att det är smidigt att beställa saker på nätet och speciellt förbrukningsvaror som rakhyvlar. Det är en typisk sån sak som jag kommer på att jag behöver köpa hem när jag står i duschen men som jag helt har glömt bort när jag går i affären.
intuition_2
intuition_3
Toppen att använda i badkaret!

LOADING..