Morgonträning med Paula & Pischa

Imorse var jag och Angelica på ett riktigt härligt träningsevent med Paula Uribe & Pischa Strindstedt. Såååå grymma tjejer! Det var så roligt att få träna ihop med dom och jag hoppas verkligen att det blir fler gånger. Vi hade först lite teoretisk genomgång om de inre magmusklerna och hur viktigt det är att stärka upp dom efter en graviditet. Jag som inte trodde att jag hade någon som helst kontakt med mina magmuskler har visst det ändå. Skönt att veta! Själva träningspasset var svettigt och jag försökte ta ut mig till max.

noxbox_2
noxbox_3
noxbox_1
Jag är helt övertaggad på kvällens sista träningspass med Prince Fitness. Vi ska göra samma fystest som vi gjorde första dagen och se hur vi har utvecklats sen dess. Jag kommer ihåg att jag stod i jägarvila orimligt länge så att slå den tiden blir tufft även om jag är mer tränad nu än för fem veckor sen. Fem veckor av stenhård träning 3ggr/vecka är nu snart äntligen över. Det är både skönt och tråkigt. Skönt för att jag ska ge familjen mer tid nu och tråkigt eftersom att gänget där har blivit en sån härlig grupp. Vi har peppar varandra genom vidriga (på ett bra sätt) pass och nu ska vi liksom aldrig mer ses. Jag har väldigt svårt för att säga hej då och tycker egentligen inte alls om när saker slutar. Att saker startar och börjar är nog bland den bästa känslan som finns. Då känner jag att jag är på väg någonstans. Men när det sen måste ta slut, ja då känner jag en enorm tomhet. Så var det verkligen när jag jobbade mycket inom tv-produktion. Där umgås man så tätt och intensivt under flera veckor och sen tar det bara slut.
noxbox_4
kajsas
noxbox_5
pischas_paulas
noxbox_8
noxbox_7
Världens bästa morgongäng! Nu ska jag hämta min gullmunk på förskolan. Jag saknar ihjäl mig efter henne!

Tack till Nox Box, Risenta, Cafe Kajsa, Clean drink, Paula och Pischa och såklart LOPPI för en grym start på dagen!

  1. Grymt jobbat!

    Kika gärna in på poddkollen.se där jag dagligen kommenterar och tipsar om poddar eller följ poddkollen på insta. Idag skriver jag om den nya löparpodden Ewerlöf & Månström. In och läs vetja 🙂

  2. Grymt av dig att träna ett till pass idag, jag har redan träningsvärk i baken Kram Annika

  3. Frida skriver:

    Åh kan du inte berätta hur ni testade kontakten med de inre magmusklerna? Plus hur man tränar upp dom? Kram

  4. Frida skriver:

    Åh kan du inte berätta hur ni testade kontakten med de inre? Plus hur man tränad upp?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..