Nu finns du inte mer

Jag kommer aldrig mer att få träffa dig. Inte ens en gång till. Hur mycket jag än vill det så går det inte. Orden aldrig mer känns så fel så jag väljer att inte tro att det är sant. Vi ses på en annan plats, i en annan tid älskade du. Du fattas mig.

min_barndomsang

  1. Camilla skriver:

    Hej Jessica. <3 Vill bara skriva att du inte är ensam med sorgen. Min pappa dog plötsligt för två veckor sedan. Jag är 24 år gammal och trodde aldrig jag skulle mista min pappa i den här åldern. Det känns fruktansvärt. En dag i sänder. <3 Många kramar. <3

    1. Åh, Camilla. Jag finner inga ord. 🙁 Massa massa kramar. Tänker på dig! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..