När det bubblar över

Jag och Angelica spelade in veckans avsnitt av Tvillingpodden innan helgen. Jag är väldigt glad för det för avsnittet är väldigt glatt och jag och Angelica var på ett strålande humör när vi spelade in. Vi pratar bland annat om en lyssnare som hörde av sig som har fått prova att kavla sin killes snopp. Blev den platt? Gjorde det ont? Hur såg det ut? Vad sa hennes kille? Svaret får ni i veckans avsnitt av Tvillingpodden som ni hittar på tvillingpodden.se och i appen podcaster. Hoppas att ni vill lyssna! Om exakt en vecka är det dags för livepodd på Scandic Anglais för att fira avsnitt 100 tillsammans med er lyssnare. Om ni vill köpa en biljett till detta klicka in er här. Det vore så kul att se er där!

twins_
Här hemma tar vi en dag i taget för att bearbeta det som har hänt i familjen. Jag har nog fortfarande inte riktigt förstått. Inatt blev det inte många timmars sömn för mig. Ledsamheten som jag känner är så stark och svår att trösta. Inatt fick Ibbe försöka trösta mig när sorgen kom över mig. Jag är inte van vid att hantera döden men tänker att man nog aldrig vänjer sig vid det. Det gör så ont. Tack för era fina kommentarer, det värmer ska ni veta.

 1. Elin skriver:

  Gud det ska bli så kul på tisdag få klä upp sig lite och mingla mer er. Men jag är så osäker på klädseln, coctail tema vad mer exakt har man på sig ? Ser verkligen fram emot tisdag

  1. Vad roligt att du kommer!! 😀 Ta på dig något du känner dig bekväm och fin i. Vi kommer att ha svarta knäkorta klänningar. 🙂 Kram J

 2. Brukar lyssna när jag lagt mig i sängen, blir nog i morgon tror jag. Så spännande att höra om den kavlingen, haha 🙂

  Man måste sörja och det är jättejobbigt. Kram ❤️

 3. L skriver:

  Jag känner med dig. Verkligen. Min pappa gick bort i början av september. Det känns så overkligt. Skulle helst ta en lång paus från vardagen, men allt rullar ju på som vanligt… utan pappa… Det är fint att du har så bra stöd runt dig, det är en trygghet. Men sorgen står man ju ändå i ensam, och på något vis klarar vi det. Stor kram.

 4. Alona skriver:

  Hej! Beklagar det som hänt !
  Det jag kan råda dig är ta en dag i taget umgås med din lilla familj. Första tiden är det svåraste men sen blir det lite lättare. Bara stäng ej dig in i den ledsna känsla 😉 .

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..