Samtal från förskolan

En dag på kontoret byttes blixtsnabbt ut till en vabb-dag hemma. De ringde från förskolan och sa att Elsa har feber så det var bara till att susa hem och hämta henne. Angelica och jag hade egentligen möten i stan idag men jag är glad att vi sköt fram dom till nästa vecka. Vi bor en bit utanför stan (3 mil) och när kidsen är sjuka är det så himla skönt att bara vara 10 minuter från förskolan och inte över timmen som det tar in till stan i icke rusningstrafik.

Elsa var supervarm och fick en liten slurk alevdon och en flaska mjölk innan hon somnade i sin säng. Hon som var så pigg hela morgonen. Det gick liksom inte ens ana att hon skulle bli sjuk. Nu hoppas jag att hon piggnar på sig snabbt så att hon slipper vara sjuk. Det får bli kvällsjobb för mig idag igen. Nu måste jag slänga ihop någon form av lunch av ingenting. Hurra!

elsa_3
Jag saknar sommaren!

LOADING..