Nu sticker vi!

Jag och Angelica sitter i en taxi på väg till Arlanda. Idag åker vi iväg på en jobbresa tillsammans med Royal Caribbean. Vi kommer att flyga till Rom och kliva på världens största kryssningsfartyg(!) Harmony of the seas. Sedan kommer vi att ha en dag på ljuvliga Capri för att avsluta resan i Barcelona! Vi kommer att kicka igång vår youtube-kanal med den här kryssningen så mot slutet av nästa vecka får ni hålla utkik på vår kanal Tvillingarna Lagergren.

IMG_4281

  1. Vilken superhärlig bild! Kan inte sluta nynna på ”harmonyyyyyy of the seaaaas”… Kommer bli en hit!

  2. Laila skriver:

    Men åhh vad roligt!! <3 <3 Ha det helt underbart och NJUT av resan! <3

  3. Hej! Jag undrar om du och din syster kan hjälpa mig. Det stundar farsdag snart och jag har total idétorka! Kanske kan ni göra något inspirationsinlägg på present. Min sambo är en blandning av era mäns personligheter så vore kul å se vad ni skulle tipsa om var för sig 🙂
    Tack för bästa bloggar och absolut bästa podden!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..