Ombord på båten!

Wow alltså vilket fartyg!! Det är helt enormt! Det känns mer som ett flytande köpcentrum än en båt. Idag ska vi iväg på en dagsutflykt till Capri sen fortsätter båten till Barcelona. Igår fick vi hälsa på hos kapten uppe på bryggan.

Jag fick precis rapporter hemifrån att Elsa fortfarande är lite småsjuk så hon och Ibbe ska ta det lugnt hemma hela dagen. Hur mycket jag än saknar henni så är det skönt att bara ha ansvar för sig sig i några dagar. Eller ja, lite ansvarig för Angelica är jag ju men hon klarar sig ändå rätt bra på egen hand nu för tiden. Det fanns en tid när jag hjälpte henne efter toalettbesök… mer om det en annan dag!

IMG_4961
IMG_4948
IMG_4935
IMG_4933

  1. Haha! Du måste berätta mer om det i podden. När du fuck hjälpa A med sina toabesök. Låter väldigt spännande 😉

  2. Måste bara kika in och tacka för förra veckans podd med era makar, stog och lyssnade igår när jag borstade tänderna och frustade av skratt när Ibbe ”ryckte lite i kopplet” och åt hamburgaren lite extra argt! Slutade med en prickig spegel som jag behöver putsa idag 😛
    Hoppas ni har det superhärligt på båten!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..